Ένα μεγάλο ποσοστό οδηγών δε βάζει… μυαλό με τίποτα και συνεχίζει να παρανομεί χωρίς να ενδιαφέρεται για τους γύρω του. Νομοθεσία υπάρχει, η τροχαία έχει βγει στους δρόμους και προσπαθεί να βάλει μία τάξη ενώ οι περισσότεροι έχουμε την αίσθηση πως υπάρχει ασφάλεια και ιδίως σε μεγάλους κλειστούς δρόμους, όπως για παράδειγμα είναι η Αττική οδός.

Όσο όμως και να προσπαθούν οι υπεύθυνοι να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, υπάρχουν αυτοί που δημιουργούν προβλήματα και πολλές φορές κατά τύχη δεν γίνονται θανατηφόρα δυστυχήματα.

Όπως θα δείτε από την αποκλειστική φωτογραφία που δημοσιεύει το Newsauto, αναβάτης μοτοσικλέτας «πιάστηκε» να κινείται ανάποδα στην Αττική οδό. Συγκεκριμένα στο σημείο εισόδου του δρόμου, στο ύψος του Αμαρουσίου με κατεύθυνση προς την εθνική οδό, ο εν λόγω οδηγό εμφανίζεται να κινείται αντίθετα προς τα διόδια. Στο συγκεκριμένο σημείο δηλαδή που υπάρχουν εργαζόμενοι και μπροστά στα μάτια τους ο επικίνδυνος αναβάτης έδειξε να μην νοιάζεται για κανέναν και για τίποτα.

Δεν ξέρουμε αν τον σταμάτησαν, αλλά η εικόνα μίας μοτοσικλέτας να πηγαίνει ανάποδα σε κλειστό δρόμο και ιδίως σε σημείο διοδίων του μεγαλύτερου δρόμου εντός της Αττικής, είναι εξοργιστική και προσβάλει όλους τους νόμιμα κινούμενους οδηγούς.

Το σίγουρο είναι πως μία τέτοια κίνηση από τον οδηγό μοτοσικλέτας δεν έγινε κατά λάθος ή… έχασε το δρόμο. Κάμερες υπάρχουν, τροχαία υπάρχει, αναρωτιόμαστε άραγε γιατί δεν πράττουν οι υπεύθυνοι τα αυτονόητα…

Το περιστατικό καταγράφηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 12:43.

ΠΗΓΗnewsauto.gr
Προηγούμενο άρθροΦωτιά στον Μαραθώνα: Ξεκίνησε από κάδο, τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο
Επόμενο άρθροΦίλος 14χρονης διοργάνωσε τον ομαδικό βιασμό της από 12 παιδιά