Το πρωί της Τρίτης, 27 Ιουλίου, τρία μικρά παιδιά εντοπίστηκαν να περιφέρονται μόνα τους, σε έναν σκοτεινό δρόμο του Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ.

Τα παιδιά βρέθηκαν στον δρόμο ενός αστυνομικού, στον οποίο εξήγησαν ότι «η μαμά είναι νεκρή». Στη συνέχεια, τα τρία αδέρφια οδήγησαν τις Αρχές στο σπίτι τους, όπου εντοπίστηκε όντως η μητέρα τους αιμόφυρτη, μες στην μπανιέρα.

Τα παιδιά είναι ηλικίας τεσσάρων, πέντε και οχτώ ετών. Ο αστυνομικός που τα βρήκε, μερικά τετράγωνα μακριά από το σπίτι τους, τά πλησίασε και ρώτησε τι έκαναν έξω εκείνη την ώρα. «Η μαμά είναι νεκρή και ψάχνουμε το σπίτι του μπαμπά», απάντησαν και πρόσθεσαν, «υπάρχει αίμα παντού».

Αστυνομικοί πήραν τα δύο μικρότερα από τα αδέρφια σε ένα μαγαζί για να φάνε κάτι, ενώ ο 8χρονος γιος της οικογένειας μεταφέρθηκε, συνοδεία αστυνομικών, στο διαμέρισμά τους. Εκεί, βρέθηκε η 31χρονη μητέρα των τριών παιδιών, στην μπανιέρα τους, μέσα στα αίματα. Η γυναίκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τραυματισμένη από μαχαίρι στα πόδια και την κοιλιά.

Η ίδια, αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις αρχές ώστε να εξακριβωθεί τι προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της ο οποίος, δεν έχει γίνει σαφές, αν προκλήθηκε από την ίδια ή κάποιο άλλο πρόσωπο.