Πολύ όμορφες στιγμές πέρασαν την Κυριακή 3 Μαρτίου όσοι βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία Νέας Μάκρης, στην αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Μαραθώνος σε συνεργασία με την Κοινότητα Νέας Μάκρης.

Τα παιδιά των δύο συλλόγων που συμμετείχαν (Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, Σύλλογος Ρουμελιωτών Βορειοανατολικής Αττικής), μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά χόρεψαν, διασκέδασαν και πέρασαν ένα χαρούμενο πρωινό Κυριακής.

Οικοδεσπότες της γιορτής ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πέτρος Πάλλης που καλωσόρισαν μικρούς και μεγάλους και ευχήθηκαν «καλή διασκέδαση».

Ακολούθησαν παιχνίδια με τον ανιματέρ και κλήρωση μοναδικών δώρων από τους χορηγούς μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Κυπαρίσσης, Βαγγέλης Σωτηρίου, Μανώλης Γεωργάτος, Κωνσταντίνος Μεταξωτός και Κώστας Λάσκος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Κουλουμπής, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Μάκρης Ισίδωρος Μεξης και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Λέπουρης (ανέλαβε μέρος της παρουσίασης και του συντονισμού), Νάνσυ Σακελλάρη (ανέλαβε το συντονισμό των χορευτικών), Θανάση Νησιώτης, Γιάννης Κυριακού και Μανώλης Αγγελής.

Προηγούμενο άρθρο«Σας γράφω όλους στ’ αρ@@@@@ μου» – Τι έγραφε στο σημείωμα ο δράστης του φονικού στη Νίκαια
Επόμενο άρθρο«Happy Birthday To You»: Το τραγούδι των γενεθλίων έχει… γενέθλια και γίνεται 100