Γράφει ο Παναγιώτης Γαβριήλ (Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά – Αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου)

Γεννήθηκα το 1989 στην Αθήνα και έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στην Ανατολική Αττική, όπου και ζω με τη σύζυγό μου τα τελευταία χρόνια στη περιοχή της Ραφήνας. Ο πατέρας μου μεγάλωσε στη Λέσβο και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Η μητέρα μου είναι εκπαιδευτικός, κυρίως σε σχολεία της Ανατολικής Αττικής. Πέρασα το σύνολο των μαθητικών μου χρόνων στο Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης, όπου και αποφοίτησα αριστούχος το 2007. Σπούδασα στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, από όπου και αποφοίτησα το 2012.

Το 2014 ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA-Total Quality Management στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Από το 2013 εργάζομαι στην φαρμακοβιομηχανία ELPEN σε διάφορες θέσεις ευθύνης σε τμήματα πωλήσεων, μάρκετινγκ και business development με μεγάλη εμπειρία διοίκησης επιτυχημένων ομάδων πωλήσεων. Το 2019 εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου να με κατατάσσει στην πρώτη θέση εκλογής.

Από το 2019 ως Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής συνέβαλα στο να πραγματοποιηθεί πλούσιο έργο στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

Το 2021 ανέλαβα τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Αθλητισμού του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής με σημαντικότερο απολογισμό την προσέλκυση χρηματοδοτήσεων άνω των 20 εκατ. ευρώ για σημαντικά έργα που υλοποιούνται ή θα υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια.

Ανήκω στην γενιά των 30άρηδων και θέλω να δω μια Ελλάδα να προοδεύει και να κοιτά Μπροστά.

Κίνητρό μου να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η δυνατότητα προσφοράς στον τόπο που επιλέξαμε να ζούμε. Αν η γενιά μας δεν διεκδικήσει ΤΩΡΑ όσα αξίζει ο τόπος, τότε θα χαθεί άλλη μια σημαντική ευκαιρία.

Οι νέοι οφείλουμε να βγούμε ΜΠΡΟΣΤΑ λοιπόν, γιατί ο Τόπος μας είναι δική μας Ευθύνη!

Προηγούμενο άρθροΤην πήρε διαλυμένη, την άφησε κολοσσό – Η ιστορία του Ωνάση και της Ολυμπιακής
Επόμενο άρθροΤρία είδη άσκησης που καίνε τις περισσότερες θερμίδες και σας βοηθούν να χάσετε γρήγορα βάρος