Ερώτηση στη Βουλή για το έλλειμμα αστυνόμευσης και στον Δήμο Μαραθώνα
Το επίκαιρο και σοβαρό θέμα της αστυνόμευσης στην περιοχή του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης έφερε πριν λίγες ημέρες στη Βουλή με ερώτηση του ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο κ. Χριστοδουλάκης με αφορμή τα αυξανόμενα περιστατικά εγκληματικότητας στην περιοχή και την συνεχή αγωνία των κατοίκων, εκφράζει την ανησυχία του για την ελλιπή αστυνόμευση σε έναν Δήμο που έχει πάνω από 30.000 μόνιμους κατοίκους, ενώ κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου ο εξυπηρετούμενος πληθυσμός υπερδιπλασιάζεται.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τονίζει το διάχυτο αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών, καθώς τα τελευταία 6 χρόνια υπάρχουν εκτεταμένες συγχωνεύσεις αστυνομικών τμημάτων και ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό. Εκτιμάται ότι η αστυνομική δύναμη έχει μειωθεί κατά 1/3 από το 2017 μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πραγματοποίηση καμίας περιπολίας σε καμία βάρδια του αστυνομικού τμήματος.

Ερωτά, δε τον Υπουργό ποιες θα είναι οι ενέργειες του ώστε να στελεχώσει τα αστυνομικά τμήματα και να καλυφθεί το πρόβλημα και στο πλαίσιο της ευρύτερης οργανωτικής αναδιάταξης των αστυνομικών υπηρεσιών.

Προηγούμενο άρθροΜεσανατολικό: 75 χρόνια μίσους, εντάσεων και χιλιάδων χαμένων ζωών
Επόμενο άρθροΜπήκε σε πρακτορείο στην Αμαλιάδα, έριξε ένα τζόκερ των 3 ευρώ και πήρε 7,1 εκατ.