Σε έναν τέλειο κόσμο, δεν θα χρειαζόταν να μαγειρεύουμε. Θα βάζαμε απλά τα προϊόντα σε μια μηχανή και το γεύμα θα εμφανιζόταν μαγικά στο τραπέζι μας.

Όλα αυτά, όμως, στη φαντασία όσων δεν θέλουν να μαγειρεύουν ή δεν έχουν πολύ όρεξη να κλείνονται καθημερινά στην κουζίνα.

Επειδή, λοιπόν, αυτό δεν συμβαίνει θα συνεχίζουμε να ψιλοκόβουμε κρεμμύδια, κλαίγοντας. Το κόψιμο των κρεμμυδιών είναι μια… δακρύβρεχτη διαδικασία για τους περισσότερους καθώς είναι κόψιμο και δάκρυ.

Δάκρυα, όμως, τέλος, καθώς ήρθαν τα Sunions. Είναι τα πρώτα «μαύρα και γλυκά» κρεμμύδια που κυκλοφορούν στην διεθνή αγορά.

Προς το παρόν, καλλιεργούνται μόνο στη Νεβάδα και την Ουάσινγκτον και αποτελούν αποτέλεσμα έρευνας δεκαετιών. Τα Sunions είναι ήπια και δεν ερεθίζουν τα μάτια, ενώ είναι πιο γλυκά στη γεύση.

Δείτε κόλπα για να μην κλαίτε από τα κρεμμύδια

 1. Το multi
  Τι πιο απλό και εύκολο από το να βάλετε το κρεμμύδι μέσα στο multi και να το κόψει εκείνο για εσάς. Έτσι, ούτε πρόκειται να λερωθείτε, ούτε τα αέρια του θα σας κάνουν να κλάψετε.
 2. Βάλτε γυαλάκια κολύμβησης
  Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά τα γυαλάκια κολύμβησης είναι μία λύση. Φορέστε τα και έτσι τα αέρια δεν θα περάσουν στα μάτια σας.
 3. Ανάψτε ένα κερί
  Το άναμμα ενός κεριού είναι μια μέθοδος που λειτουργεί, όσο περίεργο και αν ακούγεται. Φαίνεται πως το κερί δεσμεύσει κάποια από συστατικά που προκαλούν ερεθισμό.
 4. Παγώστε το κρεμμύδι
  Αυτή είναι μια μέθοδος που πραγματικά λειτουργεί. Παγώστε το κρεμμύδι και έπειτα κόψτε το. Το μόνο σας πρόβλημα ίσως να είναι η δυσκολία που θα προκύψει λόγο της σκληρότητάς του.
 5. Κόψτε τη ρίζα
  Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόψτε τη ρίζα του κρεμμυδιού. Μπορεί να σας δυσκολέψει να την αφαιρέσετε ολόκληρη αλλά είναι μια πολύ καλή λύση.