Τα studio By Mandy Pilates & more από την Μάντη Περσάκη παρέχουν εξειδικευμένα προγράμματα εκγύμνασης pilates, μια μορφή άσκησης κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, ανεξαρτήτως φύλου και επιπέδου.

Το Pilates απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες. Βοηθά στην ενδυνάμωση στην ευλυγισία, στην διαχείριση του άγχους, στο καρδιοαναπνευστικό σύστημα, καθώς και στη σωστή στάση του σώματος.

Πρόκειται περί ισομετρικών ασκήσεων και ασκήσεων με το βάρος του σώματος.
Το σημαντικό για τον αθλούμενο είναι να έχει σε σωστή στάση το σώμα του και υπό συνεχή παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της άσκησης, καθώς ένας από τους σκοπούς της εκγύμνασης είναι να δυναμώσει τους εν τω βαθύ μύες της σπονδυλικής στήλης, οι οποίοι είναι αυτοί που την στηρίζουν.

Πολλοί φυσιοθεραπευτές, ορθοπεδικοί και οστεοπαθητικοί θεωρούν το Pilates ιδανική μορφή άσκησης. Κάθε πρόγραμμα είναι μοναδικό, ενώ υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας.

Οι ασκήσεις Pilates πραγματοποιούνται είτε με όργανα είτε χωρίς. Οι γυμναστές μας φτιάχνουν προγράμματα εκγύμνασης ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αθλούμενου.

Εκτός από pilates, όμως, στα studio By Mandy Pilates & more πραγματοποιούνται μαθήματα yoga, μυικής ενδυνάμωσης, stretching, ενώ υπάρχουν και τμήματα pilates για παιδιά από 4 ετών, personal μάθημα με reformer, όπως και άλλες υπηρεσίες που θα χαρούμε να τις γνωρίσετε από κοντά.

Ο νέος μας, φιλόξενος χώρος βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος & Αφροδίτης 2, στη Νέα Μάκρη. Είναι ένας χώρος σύγχρονος, σε οικείο περιβάλλον με εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε για ένα δοκιμαστικό μάθημα το οποίο θα σας παρέχουμε δωρεάν για να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε.

Προηγούμενο άρθροΚαραούλης: Μεγάλη ταλαιπωρία – Χωρίς μοριακά το Κέντρο Υγείας Ραφήνας, έστελναν τον κόσμο στο Κορωπί
Επόμενο άρθροΑποτροπιασμός για γυναίκα που γέννησε σε τουαλέτα αεροπλάνου και πέταξε το μωρό στον κάδο