Μια ανάρτηση μέσα από την οποία ασκούν κριτική στη δημοτική αρχή για την έλλειψη ποδηλατόδρομων αλλά και για το γεγονός ότι δεν τους έχει εντάξει ούτε στο έργο της ανάπλασης, έκαναν οι Πολίτες εν Δράσει, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν «γιατί δεν έχουμε ποδηλατοδρόμους; Γιατί δεν έχουν συμπεριληφθεί στην βιοανάπλαση του κέντρου Νέας Μάκρης, ένα έργο 10.000.000€; Παλιά πολλοί δημότες με τα παιδιά τους βγαίνανε βόλτες συχνά, τώρα όσο πάει και ο αριθμός λιγοστεύει, που να βγουν με όλες αυτές τις κακοτεχνίες στους δρόμους, τα έργα που δεν τελειώνουν στην ώρα τους»
Στη συνέχεια της ανακοίνωσης μάλιστα, αφήνουν αιχμές υποστηρίζοντας ότι «όταν ρωτήσαμε γιατι σε ένα έργο βίο ανάπλασης που εννοείται ότι οι ποδηλατόδρομοι πρέπει να υπάρχουν στον σχεδιασμό, δεν έχουν ενταχθεί, μας είπαν δεν μας φτάνουν οι δρόμοι! είναι στενοί και καταλήξανε να κάνουν πεζοδρόμια διπλά σε μέγεθος!».















































