Βραβεύτηκαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου οι Έλληνες αθλητές Special Olympics Hellas!

Σε μια όμορφη και συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος Μαραθώνα, κ. Ηλίας Ψηνάκης, βράβευσε τους Έλληνες Αθλητές Special Olympics Hellas που συμμετείχαν στους «Ευρωπαϊκούς Αγώνες-Αμβέρσα 2014» την Τετάρτη 11 Μαρτίου.

Η Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κα Γιάννα Δεσποτοπούλου παρέδωσε στον Δήμαρχο ενθυμήματα από τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics Hellas μεταξύ των οποίων το Χρυσό Μετάλλιο του Αθλητή Παναγιώτη Κουτάτζη από την νίκη του στα 1000μ. Το Αργυρό Μετάλλιο του Αθλητή Νικολή Κων/νου νικητή στα 25 χλμ. Και το Χάλκινο Μετάλλιο του Αθλητή Κων/νου Φαμελιάρη, νικητή στα 1000 μ.

Οι Έλληνες Εθελοντές των Special Olympics Hellas που πρεσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια των Αγώνων στην Αμβέρσα παρέδωσαν στο Μουσείο την επίσημη εμφάνιση των εθελοντών της διοργάνωσης.

Στην τελετή, που παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου φίλοι και υποστηρικτές και δεκάδες αθλητές των Special Olympics Hellas, ήταν παρόντες και ο Αντιπεριφερειαρχης Αττικής κ. Γιώργος Καραμέρος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνος κ. Σπύρος Λιβαθινός, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Γιάννης Μπούσουλας και Αιμίλιος Ρεϊσογλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Γιώργος Νησιώτης, Δήμητρα Λαμπαρού, Αναστασία Ρίζου καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαραθώνος κ. Άγγελος Λένας.

 

Προηγούμενο άρθροΠρώην..κόλλημα
Επόμενο άρθροΧαμός στο πλατό του ΣΚΑΪ: O Tζήμερος αποκάλεσε τον Τσίπρα Χίτλερ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε