Ο δημοσιογράφος στις ΗΠΑ βρέθηκε αντιμέτωπος με μία έκπληξη την ώρα που προσπαθούσε να μεταδώσει το ρεπορτάζ του ζωντανά σε τηλεοπτικό δίκτυο. Η μητέρα του πέρασε από το σημείο και δεν δίστασε να «εισβάλει» στο πλάνο. To βίντεο όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral.

Συγκεκριμένα ο Μάιλς Χάρις του ABC 6 ένιωσε ιδιαίτερα άβολα όταν συνειδητοποίησε πως στον δρόμο όπου έκανε τη δουλειά του κινούνταν ένα πολύ γνώριμο όχημα και είχε κατεύθυνση προς το μέρος του. Με ένα νευρικό χτύπημα των χεριών του και ένα αμήχανο χαμόγελο, στράφηκε στην κάμερα και είπε: «Αυτή είναι η μαμά μου…».

Στη συνέχεια, ένα μαύρο αυτοκίνητο τον πλησιάζει και κατεβάζει το παράθυρο, με τη μητέρα να χαιρετά τον γιο της με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. «Γεια, μωρό μου!» ακούγεται να λέει, με τον γιο της να απαντά: «Προσπαθώ να δουλέψω τώρα!».

Το κλιπ που δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός έγινε γρήγορα πολύ δημοφιλές στα social media. Το βίντεο τελειώνει με τον Χάρις να λέει στη μητέρα του: «Μην εμποδίζεις την κυκλοφορία, γιατί έχεις αυτοκίνητα πίσω σου». Εκείνη του λέει «εντάξει» και του στέλνει ένα φιλί, πριν συνεχίσει τη διαδρομή της.

ΠΗΓΗin.gr
Προηγούμενο άρθροL’état c’est moi (Το κράτος είμαι εγώ)
Επόμενο άρθροΤην πρόδωσαν οι συμπτώσεις: Η υπεράνω υποψίας γυναίκα που ξεκλήρισε την οικογένειά της