Ο αθλητής Γιώργος Θεοδοσιάδης, γεμάτος υπερηφάνεια, με το χρυσό μετάλλιο

Αν και δραστηριοποιείται στον χώρο των πολεμικών τεχνών Τζούντο και Ninjutsu από το 1993, ο «Ηράκλειος Αθλητικός Σύλλογος» βρίσκεται στη Νέα Μάκρη μόλις μια διετία, καθώς μέχρι και το 2017 έδρα του ήταν η Ηλιούπολη.

Παρόλα αυτά, έχει καταφέρει μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα να προσελκύσει 50 αθλητές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων (40) είναι παιδιά, κάτι που προφανώς συνιστά μεγάλη επιτυχία.

Επιτυχία που πάντως δεν ήρθε τυχαία, αν αναλογιστεί κανείς ότι χάρη στην επιμονή του προπονητή, Γιώργου Γεωργίου, κατεβαίνει σχεδόν σε όλους τους αγώνες που διοργανώνονται εντός συνόρων, έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο «9ο Κύπελλο Πέτρας» που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαρτίου και φιλοξενήθηκε στην Πετρούπολη.

Ο «Ηράκλειος» εκπροσωπήθηκε από οκτώ αθλητές ηλικίας από 4 έως 13 ετών και κατάφερε να αποσπάσει ισάριθμα μετάλλια!

Συγκεκριμένα, ο απολογισμός ήταν τρία Χρυσά (Κουρέλης Ηλίας, Χριστοδούλου Δήμητρα, Θεοδοσιάδης Γιώργος), τέσσερα Ασημένια (Γεωργίου Ερατώ, Χριστοδούλου Μάριον, Χασάν Άνταμ, Τσουμπλέκας Βαγγέλης) και ένα Χάλκινο (Αγγέλου Παρθένης).

«Στόχος μας είναι να αναδείξουμε καλούς αθλητές και μέσα από τις επιτυχίες να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στην οικογένεια του “Ηράκλειου”. Η ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες δεν εξασκεί μόνο το σώμα, αλλά και το μυαλό και βοηθά στη σωστή διαπαιδαγώγηση των μικρών μας αθλητών», δήλωσε στη MP ο κ. Γεωργίου και ανανέωσε το… ραντεβού του Συλλόγου με τα μετάλλια για τους επερχόμενους αγώνες που θα διεξαχθούν στον Ωρωπό.