Σε έναν ιδανικό κόσμο όλα θα ήταν πιο εύκολα. Θα ήμασταν πιο ειλικρινείς με τα συναισθήματά μας και ξεκάθαροι με τα θέλω μας. Υπάρχουν, ωστόσο, μερικοί άνθρωποι που το να το παίζουν “δύσκολοι” στις σχέσεις και να κάνουν «παιχνιδάκια» είναι δεύτερη φύση τους. Ακόμα και όταν έχουν δυνατά συναισθήματα για τον άλλο, νιώθουν την ανάγκη να τα κρύψουν ή να τα καλύψουν με κάποιον τρόπο. Μπορεί να γίνουν οι καλύτεροι σύντροφοι, αλλά θα χρειαστεί να κάνεις περισσότερη προσπάθεια για να τα κερδίσεις. Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος αμφιταλαντεύεται πάρα πολύ στα θέματα καρδιάς, γι’ αυτό και δεν είναι ξεκάθαρος. Δεν το κάνει επίτηδες, απλώς και ο ίδιος είναι αναποφάσιστος, ειδικά στις αρχές. Αν θέλεις πραγματικά να είσαι μαζί του πρέπει να του αφήσεις χώρο και χρόνο να ξεκαθαρίσει μέσα του τι θέλει.

Σκορπιός
Όταν καταλάβει ότι τα συναισθήματά του για εσένα αρχίζουν να τον ξεπερνούν θα πάρει αποστάσεις, μέχρι να βρει την ισορροπία του. Ο Σκορπιός θέλει να νιώσει ασφάλεια για να εκφραστεί. Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να πληγωθεί, γι’ αυτό θέλει να έχει τον έλεγχο και δεν ανοίγεται εύκολα.

Υδροχόος
Με την υπομονή σου θα παίξει ο Υδροχόος, ο οποίος θα είναι μια κρύο μια ζέστη. Τη μία στιγμή του αρέσεις και θέλει κάθε ώρα του να την περάσει μαζί σου και την άλλη νιώθει ότι τον πνίγεις. Θεωρεί με αυτόν τον τρόπο ότι έχει «το πάνω χέρι» και δεν θα ησυχάσει μέχρι να καταλάβει ότι βρήκε τον άνθρωπο που μπορεί να συμβαδίσει με την ενέργεια και τις επιθυμίες του.

ΠΗΓΗmarieclaire.gr
Προηγούμενο άρθροΤο διαμέρισμα του Ντέιβιντ Μπόουι στη Νέα Υόρκη πωλήθηκε για 14,3 εκατ. ευρώ- Δείτε φωτογραφίες
Επόμενο άρθροΗ ηθοποιός που κόπηκε στο GNTM και το γύρισε στις ταινίες ενηλίκων (pics)