Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψηνάκης είχε συνάντηση με τον υπουργό υποδομών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και έκανε γνωστό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι υπήρξε συμφωνία για τα αντιπλημμυρικά έργα, τη δημοτική συγκοινωνία, έργα οδοποιίας και μελέτες σχετικά με την ακτογραμμή του δήμου Μαραθώνα.

 

«Μέσα σε 5 Λεπτά ο Υπουργος Μιχαλης ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ μου κανόνισε αντιπλημμυρικά έργα,δημοτική συγκοινωνία,έργα οδοποιίας , και ακτομηχανικής μελέτες ώστε να γίνει η παραλία των 40 χιλ του ΜΑΡΑΘΩΝΑ “τούμπανο “…!!!Ο Μαραθώνας και εγώ σας ευχαριστούμε για την αστραπιαία ανταπόκριση !!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram. 

Ενώ λίγο αργότερα ανέβασε φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να έχει ανέβει σε οικολογικό λεωφορείο που έδωσε στον δήμο ο πρόεδρος του ΟΣΥ. Μάλιστα ο κ. Ψηνάκης ανέφερε πως με αυτά τα λεωφορεία οι πολίτες του Μαραθώνα θα έχουν τη δυνατότητα μετά το «στοπ» της 1ης Σεπτεμβρίου να μετακινούνται δωρεάν.

«Ο Πρόεδρος του Ο.Σ.Υ. Κος Γ.Οικονομου μας έδωσε σήμερα 3 οικολογικά λεωφορεία ώστε οι πολίτες του Μαραθωνα να έχουν FREE συγκοινωνία !!! Ένα τεράστιο ευχαριστω από τον ΜΑΡΑΘΩΝΑ και εμένα στον Υπ.Μιχαλη Χρυσοχοΐδη που σε τρεις μέρες μας έλυσε ένα μεγάλο πρόβλημα αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα μας!!!», ήταν το σχόλιο του Ψηνάκη.

 

Προηγούμενο άρθροSTARWORDS Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθροΜετά από 3ετή αγώνα εντάχθηκε στο σχέδιο η παραλία