Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το σεξ στο τρίτο ραντεβού είναι κανόνας, αλλά πρόσφατη έρευνα φαίνεται να διαφωνεί, ανατρέποντας τα δεδομένα.

Στην πραγματικότητα, έχει αποκαλυφθεί ότι το 32% των γυναικών περιμένουν περίπου 3 εβδομάδες ή μέχρι το πέμπτο ραντεβού πριν κοιμηθούν με έναν νέο σύντροφο.

Από τα 2.225 άτομα που ρωτήθηκαν από την εταιρεία παραγωγής ερωτικών βοηθημάτων LoveHoney, οι γυναίκες εμφανίζονται πιο συγκρατημένες από ό,τι οι άνδρες, με το 15% να αποκαλύπτει ότι θα έκανε σεξ στο πρώτο ραντεβού, σε σύγκριση με το 26% των ανδρών.

Ακόμα λιγότερες γυναίκες θα έκαναν σεξ στο δεύτερο ραντεβού (13%) σε σύγκριση με το αντίστοιχο 16% των ανδρών.

Ένα πράγμα ωστόσο στο οποίο συμφωνούν και τα δύο φύλα είναι τα φιλιά, με το 72% των ανδρών και των γυναικών να δηλώνουν ότι θα έδιναν φιλί από το πρώτο ραντεβού.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι οι άνδρες είναι πιο ρομαντικοί από τις γυναίκες.

Το 1/4 των ανδρών που ερωτήθηκαν από την εταιρεία είπε ότι μίλησε για αγάπη από τον πρώτο μήνα σχέσης, ενώ μόνο το 16% των γυναικών έκανε το ίδιο. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες περιμένουν μέχρι τον τέταρτο μήνα για να πουν στο νέο σύντροφό τους ότι τον αγαπάνε.

Επίσης, οι άνδρες θέλουν να γνωρίσουν τους συντρόφους τους στους γονείς τους πιο γρήγορα, κάνοντας την κίνηση γύρω στην όγδοη ημέρα, παρά το γεγονός ότι μόνο το 27% των γυναικών είναι πρόθυμο να τους συναντήσει σε αυτό το στάδιο της σχέσης.

Οι άνδρες επίσης αλλάζουν την κατάστασή τους στο Facebook για να δείξουν ότι είναι σε μια νέα σχέση πολύ πιο γρήγορα από ό,τι οι γυναίκες. Πάνω από 3 στους 10 άνδρες θα το έκαναν αυτό μετά από 8 ραντεβού, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες είναι μόλις 27%.

Ο συνιδιοκτήτης της LoveHoney Ρίτσαρντ Λόνγκχαρστ είπε ότι η έρευνα δείχνει πως οι άνδρες «προχωρούν γρήγορα» όχι μόνο όταν πρόκειται για σεξ, αλλά και για δέσμευση, ενώ οι γυναίκες είναι λίγο πιο επιφυλακτικές – προτιμώντας να πάρουν τον χρόνο τους πριν από αποκαλύψουν τη δέσμευσή τους.

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

Προηγούμενο άρθροΜπορεί ο Πούτιν να σώσει την Ελλάδα;
Επόμενο άρθροΤο πρώτο ταξίδι της Πρώτης Κυρίας Περιστέρας Μπαζιάνα