Η απώλεια μαλλιών είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα για να το αφήνεις στην τύχη. Σύμφωνα με έρευνες η τριχόπτωση έχει σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογική μας διάθεση και συχνά συνέπειες και στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης.

Με ναυαρχίδα την Αθήνα και με 35 χρόνια εμπειρίας, το Seneca Medical Group αποτελεί πρότυπο στον χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Oι κλινικές του Seneca Medical Group εξελίσσονται συνεχώς και ισχυροποιούν τη θέση τους, έχοντας ως γνώμονα το όραμα με το οποίο ξεκίνησαν, την αποστολή αλλά και τις αξίες τους, στοιχεία τα οποία τους έχουν χαρίσει διεθνή φήμη.

Στις κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών του Seneca Medical Group θα βρεις το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνολογία και την τεχνογνωσία, για το πιο φυσικό αποτέλεσμα, στο πιο προσιτό κόστος.

Τριχόπτωση; Έχουμε τη λύση!

Δύο στους τρεις άντρες θα παρατηρήσουν τριχόπτωση μέχρι την ηλικία των 35 ετών, ενώ δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο τα πρώτα σημάδια αραίωσης να εμφανιστούν ακόμα και από τα 21.

Επιπροσθέτως, περισσότερες από δύο στις δέκα γυναίκες θα παρουσιάσουν έντονη λέπτυνση και αραίωση των μαλλιών στην κορυφή του κεφαλιού και πάνω από το μέτωπο. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν προσωρινή τριχόπτωση και αραίωση και στα δύο φύλα, όπως το στρες, οι ορμονικές ανισορροπίες, η κακή διατροφή, αυτοάνοσα νοσήματα και συγκεκριμένα φάρμακα.

Σύμφωνα με έρευνες, η τριχόπτωση έχει σοβαρές επιπτώσεις στην αυτοπεποίθηση, ενώ μπορεί να προκαλέσει στρες και κατάθλιψη. Πόσο σημαντικό, λοιπόν, για όλους μας το γεγονός ότι μια από τις κορυφαίες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη βρίσκεται στην Ελλάδα!

O CEO του Seneca Medical Group, Γιώργος Κοτταρίδης, ο οποίος κατάγεται από τον Μαραθώνα, μάς εξηγεί πώς μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα της τριχόπτωσης μια για πάντα:

«Είναι απολύτως φυσιολογικό -γι’ αυτό και κανείς δεν το πολυπροσέχει- να “αφήνουμε” στο μαξιλάρι, στο μπάνιο, στο χτένισμα ή στα ρούχα 50 με 100 τρίχες σε καθημερινή βάση. Έρχεται, όμως, η στιγμή στη ζωή πολλών ανθρώπων που ξαφνικά παρατηρούν μια σταδιακή αραίωση στο τριχωτό της κεφαλής, γιατί αυτός ο αριθμός των τριχών που πέφτουν έχει πλέον αυξηθεί χωρίς να το αντιληφθούν εγκαίρως. Συνήθως, η πρώτη αντίδραση είναι το σοκ και η πραγματικότητα είναι αδυσώπητη: η αλωπεκία ανδρογενετικού τύπου μπορεί να προκαλέσει τριχόπτωση και αραίωση από αρκετά νωρίς σε άντρες και γυναίκες».

Μεταμόσχευση μαλλιών: Μια κλινική πρότυπο!

Το Seneca Medical Group είναι ο σύμμαχός σου για να δεις και να βιώσεις την αλλαγή στο τριχωτό της κεφαλής σου, γιατί με την εξατομικευμένη προσέγγιση και τις καινοτομίες του, προσφέρει τις πιο πρωτοποριακές και προηγμένες θεραπείες τριχόπτωσης σε πολύ προσιτή τιμή.

Έχει παρελθόν, μετρώντας 35 χρόνια εμπειρίας και διεθνή φήμη.

Παρόν, με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στις θεραπείες και διαδικασίες αποκατάστασης των μαλλιών για να υλοποιεί το Total Care σύστημα διάγνωσης και θεραπείας.

Και μέλλον, καθώς αναπτύσσει συνεχώς νέες τεχνικές και εργαλεία για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Στις κλινικές του Seneca Medical Group θα αισθανθείς ότι σκύβουν πάνω από το πρόβλημά σου (και το κεφάλι σου) εντελώς εξατομικευμένα, φτιάχνοντας μια πλήρη ψηφιακή φόρμα με τα δεδομένα σου. Θα το καταλάβεις από την πρώτη επίσκεψη, όταν δώσεις ένα πλήρες ιστορικό και στη συνέχεια καθίσεις στο… μικρό φωτογραφικό στούντιο.

Στον φωτοθάλαμο προηγμένης τεχνολογίας με προσαρμοσμένο φόντο, κυκλική λάμπα LED για ρύθμιση της φωτεινότητας του περιβάλλοντος και δείκτες αποστάσεων, δεν θα πάρεις… πόζα, αλλά θα αξιολογήσουν την τριχόπτωσή σου, ώστε να προχωρήσουν στον σχεδιασμό της θεραπείας σου.

Οι ειδικοί του Seneca Medical Group έχουν ακόμη ένα εργαλείο για τη σωστή διάγνωση αλλά και την παρακολούθηση της θεραπείας σου. Με προηγμένο λογισμικό ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο, μετρούν τον αριθμό τριχών και τριχοθυλακίων, τον μέσο αριθμό τριχών ανά τριχοθυλακική μονάδα, το μέσο πάχος των τριχών και τη μέση μεσοθυλακική απόσταση. Με πιο απλά λόγια, σκανάρουν σχολαστικά κάθε τετραγωνικό εκατοστό του κεφαλιού σου!

Καινοτομία και εμπειρία για να ζήσεις την αλλαγή στα μαλλιά σου

Ανάλογα εξελιγμένη είναι και η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που έχει αναπτυχθεί από το Seneca Medical Group. Η τεχνική Direct FUE αποτελεί εξέλιξη της FUE και το πλεονέκτημά της είναι ότι δεν έχει τα αφύσικα αποτελέσματα της δεύτερης. Στην FUE χρησιμοποιούνται εργαλεία διαμέτρου μικρότερου του ενός χιλιοστού για την εξαγωγή των τριχοθυλακίων από την δότρια περιοχή και την τοποθέτησή τους στη λήπτρια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ορατά σημάδια και ουλές μετά την επέμβαση.

Στην FUT, την μέθοδο που χρησιμοποιούσαν πριν αρκετά χρόνια και δυστυχώς κάποιοι εξακολουθούν να εφαρμόζουν, κόβεται με νυστέρι μια λωρίδα από το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής. Στη συνέχεια με χρήση νυστεριού τεμαχίζεται και, δημιουργώντας μεγάλες τρύπες/υποδοχές, εμφυτεύεται στην πάσχουσα περιοχή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας μεγάλης ουλής στο πίσω μέρος της κεφαλής, καθώς και μικρή βιωσιμότητα των μοσχευμάτων δεδομένου ότι τραυματίζονται κατά τη διαδικασία.

Στην Seneca εφαρμόζουν αποκλειστικά την Direct FUE, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη βιωσιμότητα των μοσχευμάτων και 100% φυσικό αποτέλεσμα χωρίς ορατά σημάδια και ουλές.

Πολλοί ίσως αναρωτιέστε μετά από τι χρονικό διάστημα θα δείτε αποτελέσματα και πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Ο Γιώργος Κοτταρίδης μάς λύνει την απορία: «Από τους πρώτους κιόλας μήνες από τη μεταμόσχευση μαλλιών ή γενιών, θα αρχίσετε να βλέπετε την ανάπτυξή τους, ενώ σε 8-12 μήνες θα έχετε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο διαρκεί για μια ζωή!»

Το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα! Κι αυτό είναι εγγυημένο ότι θα το δεις από τους πρώτους κιόλας μήνες μετά τη μεταμόσχευση όπως το είδαν χιλιάδες άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν το Seneca Medical Group για θεραπεία στα μαλλιά, τα γένια ή τα φρύδια. Τα μαλλιά σου θα έχουν 100% φυσική εμφάνιση, χωρίς σημάδια στην πάσχουσα περιοχή, αλλά και χωρίς επιπλοκές.