Τη στιγμή που η 55χρονη μητέρα Alison Amner, πετάχτηκε οκτώ μέτρα στον αέρα και σε έναν τοίχο κήπου, αφού ένας οδηγός που που προηγουμένως είχε πάρει ναρκωτικά έπεσε πάνω στη μοτοσικλέτα, αφήνοντάς την με τραύματα που της άλλαξαν τη ζωή, δείχνει το βίντεο που θα παρακολουθήσετε.

Η ίδια επέβαινε στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας του συζύγου της όταν το ζευγάρι χτυπήθηκε από τον υπό την επήρεια ναρκωτικών Matthew Bell καθώς προσπέρασε ένα φορτηγάκι με τη Chevrolet του σε μια στροφή.

Ο 58χρονος σύζυγός της Richard, υπέστη τριπλό ανοικτό κάταγμα μηριαίου οστού μεταξύ άλλων καταστροφικών τραυματισμών, ενώ η κυρία Amner έσπασε το δάχτυλο, τη μύτη, εννέα πλευρά και τρύπησε τον πνεύμονα.

Τέσσερις μήνες μετά τη σύγκρουση, το ζευγάρι έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 20 μεταγγίσεις αίματος και εξακολουθεί να χρειάζεται τη χρήση αναπηρικών αμαξιδίων και καθημερινές επισκέψεις από φροντιστές. Η 29χρονη κόρη τους Jody τους φροντίζει τώρα στο σπίτι.

Το ζευγάρι μίλησε για τη δοκιμασία του μετά τη φυλάκιση του Bell για 30 μήνες και την παρατεταμένη απαγόρευση οδήγησης.

Η φρικτή σύγκρουση καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, με το υλικό να είναι τόσο γραφικό που οι άνθρωποι στο Swansea Crown Court είχαν τη δυνατότητα να αποχωρήσουν αν ήταν πολύ οδυνηρό.

ΠΗΓΗgazzetta,gr
Προηγούμενο άρθροΗΠΑ: 16χρονος κατηγορείται για φόνο – Έψαχνε μέσω Instagram βοήθεια για να ξεφορτωθεί το πτώμα
Επόμενο άρθροΠώς η συμπεριφορά του σκύλου μπορεί να προδώσει έναν άπιστο σύντροφο