Πρωινό 1ης Μαρτίου και στη Νέα Μάκρη γίνεται γρήγορα γνωστή η είδηση ότι ένας νέος άνθρωπος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Νέα Μάκρη.

Ο Αντώνης Γιαζιτζόγλου ανέβαινε με τη μηχανή του τη Διονύσου όταν προπορευόμενο όχημα έστριψε ξαφνικά αριστερά για να μπει στο πάρκινγκ του κτηνιατρείου του Ντιναλέξη.

Ο Αντώνης δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και φεύγει στον αέρα μετά τη σφοδρή σύγκρουση της μηχανής με το ΙΧ.

Από το τροχαίο αυτό χάνει το δεξί του πόδι επί τόπου, ενώ αφού μεταφέρεται στο νοσοκομείο, οι γιατροί δίνουν αγώνα για να σώσουν το αριστερό του και μετά από διαδοχικά χειρουργεία τα καταφέρνουν.

Ο Αντώνης Γιαζιτζόγλου, ο οποίος χρειάστηκε αίμα και ο κόσμος ανταποκρίθηκε μαζικά στις εκκλήσεις, παίρνει σήμερα εξιτήριο και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και υπομονή για τον αγώνα αποθεραπείας που έχει μπροστά του. Άλλωστε, μελλοντικά θα υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις γιατί η ζημιά τα τραύματά του είναι πολύ σοβαρά.

«Η οικογένεια και οι φίλοι του Αντώνη Γιαζιτζόγλου από το Κάτω Σούλι Μαραθώνα απευθύνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια προκειμένου ο Αντώνης μας να περπατήσει ξανά και να βρει και πάλι το χαμόγελό του. Πρέπει να υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία και σε δεύτερο χρόνο να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου…»

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι στηρίξουν τον Αντώνη καταθέτοντας κάποιο ποσό, στην κατάθεσή τους θα πρέπει να υπάρχει η σημείωση «Δωρεά»

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

IBAN: GR 5501 4017 6017 600 23400 24457

Δημοσιεύουμε το βίντεο μετά από επιθυμία του ίδιου «για να δει ο κόσμος τι μπορεί να συμβεί αν δεν έχει σωστή οδηγική συμπεριφορά. Ένα φλας θα μου είχε σώσει το ποδι».

Προηγούμενο άρθροΚΚΕ Μαραθώνα: Διώχνουν τους πυρόπληκτους από τον Άγιο Ανδρέα
Επόμενο άρθροΗ συγγραφέας του «πώς να δολοφονήσετε τον σύζυγό σας» ένοχη για… δολοφονία του συζύγου της