Στο φλερτ, πολλές φορές, οι κινήσεις μας και το σώμα μας λένε μεγαλύτερες αλήθειες από το στόμα μας…

Οι έρευνες έχουν καταλήξει πως το 65% της ανθρώπινης επικοινωνίας διενεργείται μέσα από τη γλώσσα του σώματος, ενώ μόνο το 35% μέσα από τη χρήση λέξεων. Στην περίπτωση του φλερτ ειδικά, πολλές φορές τα πράγματα δεν λέγονται με λόγια, αλλά υπονοούνται. Οι κινήσεις μας και το σώμα μας ίσως να λέει μεγαλύτερες αλήθειες από το στόμα μας…

Η στάση του σώματος μπορεί να μαρτυρίσει τις διαθέσεις ενός άντρα. Αν μιλώντας πλησιάζει όλο και περισσότερο προς την γυναίκα, είτε το καταλαβαίνει, είτε όχι, βρίσκεται σε διαδικασία έλξης.

Όταν κάποιος μιλάει και τα χείλη του είναι υγρά, είναι επίσης ένδειξη έλξης.

Το βλέμμα είναι ο πιο βασικός μάρτυρας των προθέσεων και των συναισθημάτων μας. Οι διεσταλμένες κόρες και το έντονο, ευθύ βλέμμα φωνάζουν επιθυμία και ερωτική διάθεση.

Από την άλλη όταν μια γυναίκα παίζει με τα μαλλιά της ή φτιάχνει συνέχεια τα ρούχα της, ενδιαφέρεται αναμφισβήτητα για τον συνομιλητή της.

Ακόμη κι αν μια γυναίκα έχει επιλέξει να κάθεται σταυροπόδι, στην πιο σεμνή και τυπική φαινομενικά στάση, μπορούμε να διακρίνουμε αν έχει ερωτικό ενδιαφέρον για τον συνομιλητή της. Αν το γόνατο του πάνω ποδιού της σημαδεύει τον άντρα που μιλάει, τότε την ελκύει.

Τέλος αν ο συνομιλητής σας ακουμπά το κεφάλι του στο ένα χέρι, δεν είναι σημάδι βαρεμάρας. Δείχνει αφοσίωση, μαγνητισμό και διάθεση να πλησιάσει περισσότερο.

Πηγή: thetoc.gr

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν είσοδος κάθε Πέμπτη στo Μουσείο Μπενάκη
Επόμενο άρθροΠώς μπορούμε να εξαφανίσουμε τη μούχλα…