Αυτή είναι η πρώτη συσκευή της Nokia, στην μετά-Microsoft εποχή

Ένα tablet που ΄τρέχει’ με Android και είναι αμιγώς Nokia και σχεδιαστικά θυμίζει το iPad Mini, το Nokia N1 είναι ένα τάμπλετ με ικανοποιητικά χαρακτηριστικά και κόστος 250 δολάρια.

Αν και σχεδιαστικά θυμίζει το iPad Mini, το Nokia N1 είναι ένα τάμπλετ με ικανοποιητικά χαρακτηριστικά και κόστος 250 δολάρια. 13 Με μια αναπάντεχη ανακοίνωσή της, η φινλανδική Nokia, δηλαδή το κομμάτι της που δεν εξαγοράστηκε από τη Microsoft, μαζί με το Nokia Mobile έναντι 7,6 δισ. δολαρίων, σηματοδοτεί την επιστροφή της στην παραγωγή συσκευών και gadgets, με το τάμπλετ Nokia N1.

Η συσκευή, που σχεδιαστικά θυμίζει πολύ το iPad Mini της Apple, διαθέτει οθόνη μεγέθους 7,9 ιντσών με ανάλυση 2048 x 1536 pixels, ‘τρέχει’ μια παραλλαγή του Android με παρεμβάσεις της Nokia, ζυγίζει 300 γραμμάρια και παίρνει ισχύ από έναν τετραπήρυνο επεξεργαστή 64-bit της Intel, στα 2.4GHz και μνήμη RAM, 2GB, ενώ διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 32GB.

Όπως αναφέρει το The Verge, η νέα συσκευή της Nokia, που θα κοστίζει 250 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στην Κίνα το Φεβρουάριο του 2015, θα είναι το πρώτο gadget που θα είναι εξοπλισμένο με την υποδοχή και το καλώδιο C USB. Δηλαδή το καλώδιο USB με την πρίζα ‘διπλής όψεως’ που ταιριάζει από όποια μεριά κι αν την τοποθετήσουμε. Δείτε παρακάτω το πρώτο βίντεο παρουσίασης του Nokia N1:

 

Πηγή: www.lifo.gr

Προηγούμενο άρθροΗ φωτογραφία της Όλγας Κεφαλογιάννη που συγκέντρωσε 3.000 likes
Επόμενο άρθροΕditorial Νοεμβρίου