Ο Γιώργος Δασκαλάκης μπορεί να κατάφερε να χάσει το περιττό βάρος, που δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα στην υγεία του, καθώς κάποτε ζύγιζε 267 κιλά, ενώ σήμερα είναι στα 80, όμως ένα ιατρικό λάθος τον αναγκάζει να ζει με 60 γραμμάρια τροφής την ημέρα.

Όλα ξεκίνησαν στην παιδική του ηλικία, όταν μετά από ένα άσχημο πέσιμο έσπασε τη λεκάνη του και χρειάστηκε να του βάλουν τεχνητούς γοφούς. Κάνοντας συνολικά 6 χειρουργεία, παράλληλα έπαιρνε κορτιζόνη για δύο χρόνια, η οποία τον οδήγησε από τα 50 στα 105 κιλά, σε ηλικία μόλις 15 ετών! Το 2006 το βάρος του έφτασε τα 267 κιλά και τότε ήταν που αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση, κάνοντας γαστρικό μανίκι. Στην αρχή όλα ήταν καλά, όμως η συνέχεια απέδειξε ότι συνέβησαν ορισμένα ιατρικά λάθη, καθώς ο Δασκαλάκης παρουσίασε κάποιες επιπλοκές μετά την επέμβαση, όπως η νεφρική ανεπάρκεια και παλινδρομήσεις του στομάχου.

Όπως είχε δηλώσει ο τραγουδιστής, όλα οφείλονται στο λάθος του γιατρού που του έκανε την επέμβαση στο στομάχι, μιας και δεν το έραψε σωστά, εξαναγκάζοντας τον ασθενή του να πραγματοποιήσει μια ακόμα, διορθωτική επέμβαση. Φαίνεται πως στη διαδικασία της γαστρεκτομής δημιουργήθηκαν 4 στενώσεις, οι οποίες επιτρέπουν στο στομάχι του να δέχεται μόλις 60 γραμμάρια τροφής και αυτή η κατάσταση αποτελεί ένα μόνιμο γεγονός, οπότε ο άτυχος άντρας θα πρέπει να τρέφεται με ό,τι πιο παχυντικό υπάρχει, ώστε να συντηρείται.

Σήμερα η βασική του τροφή είναι οι καραμέλες και τα ζαχαρωτά, ενώ σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα έχει τη συμπαράσταση της οικογένειάς του και είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες εναντίον του συγκεκριμένου γιατρού, ο οποίος φαίνεται πως μετά από το περιστατικό εξαφανίστηκε.

Πηγή: e-radio.gr

Προηγούμενο άρθροΝόμιμα για ένα 24 ωρο σκληρά ναρκωτικά στην Ιρλανδία
Επόμενο άρθροΑρχαιολόγοι βρήκαν 3.000 σκελετούς στο Λονδίνο