Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το φιλικό τουρνουά του ΜΕΣΜΑ στη μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2021. Οι ομάδες που αγωνίστηκαν ήτοι ΜΕΣΜΑ, Πικέρμι, Έσπερος Καλλιθέας και Δούκας έδωσαν τα πρώτα πολύ δυνατά φιλικά τους παιχνίδια στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Παναγιώτης Χαμηλοθώρης», στον Μαραθώνα.

Ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει σε live streaming όλους τους αγώνες από τη σελίδα του συλλόγου στο Facebook καθώς και τις συνεντεύξεις των επισήμων.

Συγκινητικές στιγμές έζησαν οι θεατές των αγώνων το Σάββατο όταν ο βιρτουόζος του πιάνου, Στέλιος Κερασίδης, στάθηκε στο κέντρο του γηπέδου και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, παίζοντας την ώρα που η φανέλα του Παναγιώτη αποκαλύφθηκε στο γήπεδο. Τρόφιμα και φάρμακα πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν από συλλόγους και ιδιώτες στα ειδικά σταντ προσφοράς του συλλόγου και χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Τοπικοί φορείς τίμησαν με τη παρουσία τους το τουρνουά μνήμης όπως ο Δήμαρχος Μαραθώνα Τσίρκας Στέργιος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Μανώλης Γεωργάτος, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Μαραθώνα Στάμος Χρήστος καθώς και οι χορηγοί του τουρνουά όπως ο εκπρόσωπος της Stoiximan Κώστας Γαλανόπουλος και ο εκπρόσωπος της Watt+Wolt Ασπιώτης Στέφανος.

Ο ΜΕΣΜΑ ευχαρίστησε θερμά τον μεγάλο υποστηρικτή Stoiximan, την Watt+Wolt, την Intersport, όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές καθώς και τις ομάδες που έκαναν τη τιμή να συμμετέχουν στο τουρνουά μνήμης για τον Παναγιώτη!

«Ο σύλλογος δε ξεχνά και θα φροντίσει να μείνει πάντα ζωντανή η μνήμη του Παναγιώτη μας προσφέροντας παράλληλα βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΜΕΣΜΑ Κοτταρίδης Γιώργος.