Όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τα ζώδιά τους. Σύμφωνα με την αστρολογία και το pinkvilla, τα ζώδια των αντρών έχουν εξίσου κάποια αρνητικά, αλλά και κάποια θετικά χαρακτηριστικά.

Έτσι, πριν ξεκινήσεις να επιλέγεις τον σύντροφό σου, μπορείς να τσεκάρεις και τα χαρακτηριστικά που θες και σε ενδιαφέρουν για μια γνωριμία ή ακόμα και για μια σχέση. Αν τα θετικά χαρακτηριστικά των ζωδίων, αποτελούν ένα από τα κριτήριά σου, τότε είσαι στο σωστό άρθρο!

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά προσωπικότητας των ανδρικών ζωδίων:

Κριός

Οι άντρες Κριοί έχουν το πνεύμα ενός πολεμιστή και έχουν ισχυρή προσωπικότητα. Είναι ενθουσιασμένοι με τη ζωή τους και είναι πάντα έτοιμοι να βάλουν το 100 % σε οτιδήποτε. Ακολουθούν το πάθος τους με μεγάλη αφοσίωση και δεν χάνουν ποτέ την εστίασή του. Είναι επίσης εύκολο να συνεννοηθείς μαζί τους. Αυτοί οι άντρες λατρεύουν να ζουν τη στιγμή και είναι εξαιρετικά αυθόρμητοι.

Ταύρος

Αυτοί οι άνδρες είναι υπομονετικοί, πρακτικοί, ανεξάρτητοι, φροντίζουν και αγαπούν. Είναι επίσης πολύ αξιόπιστοι. Έτσι, θα είναι πάντα εκεί για σένα όταν χρειαστεί. Τους αρέσει να κάνουν μια απλή ζωή και θέλουν τα πράγματα να παραμείνουν ως έχουν. Αυτή η ισχυρή και προβλέψιμη προσωπικότητα ακολουθεί πάντα την καρδιά τους.

Δίδυμοι

Οι άνδρες Δίδυμοι είναι πολύ ομιλητικοί, φιλικοί, ενθουσιώδεις, ζωηροί και καλά συνδεδεμένοι. Απλώς θέλουν να λάβουν πληροφορίες και να τις διαδώσουν παντού. Τους αρέσουν επίσης οι περιπέτειες που διεγείρουν την ψυχική υγεία. Είναι έξυπνοι, πνευματώδεις και περίεργοι που καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια σε οποιαδήποτε σχέση.

Καρκίνος

Οι άντρες Καρκίνοι είναι προστατευτικοί, αγαπάνε πολύ και αρκετά συναισθηματικοί. Είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι, είναι πιστοί σε κάθε δέσμευση και εμπιστεύονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα! Πάντα περιποιημένοι και ευγενικοί.

Λέων

Αυτοί οι άντρες είναι πνευματώδεις, έξυπνοι, χαρισματικοί, θαρραλέοι και ατρόμητοι. Δεν διστάζουν να ρισκάρουν και να εργαστούν για αυτό. Μπορούν να έχουν διαφορετικές και δημιουργικές ιδέες γρήγορα. Επίσης δείχνουν ευγνωμοσύνη για τα πάντα στη ζωή και για όλους.

Παρθένος

Οι άνδρες Παρθένοι είναι ήρεμοι και cool. Είναι πρακτικοί και εξαιρετικοί στην επικοινωνία. Μπορούν να αναλύσουν και να κρίνουν άλλους ανθρώπους, ώστε να τους βελτιώσουν. Οι άνδρες Παρθένοι αγαπούν την τάξη και τη σταθερότητα και γι ‘αυτό είναι προσανατολισμένοι στην εξυπηρέτηση.

Ζυγός

Αυτοί οι άντρες είναι ευγενικοί, ήρεμοι και έχουν μια ευγενική προσωπικότητα. Είναι κοινωνικοί και εχέμυθοι. Φροντίζουν τους άλλους ανθρώπους και ως εκ τούτου τείνουν να αποφεύγουν τις αντιπαραθέσεις για να μην βλάψουν τα συναισθήματα κανενός.

Σκορπιός

Οι άντρες Σκορπιοί είναι έντονοι, διαισθητικοί και εξαιρετικοί παρατηρητές. Είναι πολύ έξυπνοι, γενναίοι και παθιασμένοι και δεν τους αρέσει κανένα είδος δράματος. Έχουν εξαιρετικά κίνητρα και μπορούν να παρακινήσουν και τους άλλους.

Τοξότης

Αυτοί οι άντρες είναι τολμηροί, περίεργοι και λατρεύουν να εξερευνούν νέα πράγματα. Είναι εξαιρετικά παθιασμένοι με τα ενδιαφέροντά τους… Τους αρέσει να ταξιδεύουν και να γνωρίζουν νέους ανθρώπους. Είναι επίσης γενναιόδωροι και έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.

Αιγόκερως

Οι άντρες Αιγόκεροι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους τους και ξέρουν πώς να τους φτάσουν. Αυτοί οι άντρες είναι δυναμικοί και εργατικοί! Πάντα δουλεύουν σκληρά και πάντα φροντίζουν όσους αγαπάνε.

Υδροχόος

Αυτοί οι άντρες είναι ανεξάρτητοι, ανοιχτόμυαλοι και αφοσιωμένοι στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Είναι προοδευτικοί και θέλουν να τα βλέπουν όλα από διαφορετική οπτική γωνία. Σε αυτούς τους άντρες αρέσουν τα πνευματικά ερεθίσματα και γι ‘αυτό η νοημοσύνη έχει μεγαλύτερη σημασία για αυτούς από την εμφάνιση.

Ιχθύς

Είναι συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και καλλιεργημένα πνεύματα. Είναι πολύ ευφάνταστοι, συμπαθητικοί και ευγενικοί απέναντι στους άλλους. Σύμφωνα με την αστρολογία, οι άνδρες Ιχθείς είναι τα πιο ρομαντικά ζώδια από όλους!