Την υπόθεση μίας δολοφονίας στην Κρήτη που είχε απασχολήσει τις Αρχές το 2007 και μπήκε στο Αρχείο, καθώς το Ανθρωποκτονιών ουδέποτε μπόρεσε να συνδέσει τα στοιχεία που είχε στα χέρια του με κάποιον από τους υπόπτους, φέρεται να εξιχνίασε η ΕΛΑΣ. Και όπως πολύ συχνά συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις παλιών υποθέσεων, η λύση στον γρίφο ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε κανείς.

Στις 13 Νοεμβρίου του 2007, ο 63χρονος τότε κτηνοτρόφος Κώστας Κουνάλης, είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, στην περιοχή της Μονή Αγκαράθου. Παρά τις έρευνες, οι Αρχές είχαν οδηγηθεί σε αδιέξοδο κι ένα από τα λίγα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους ήταν ένα ορφανό αποτύπωμα που είχε βρεθεί στην πόρτα του σπιτιού του θύματος.

Δεκαεπτά χρόνια μετά και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιανουάριο, ένας 39χρονος από τον Ξηροπόταμο Ηρακλείου, συνελήφθη για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Κατά τη σύλληψή του, αστυνομικοί του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και το σύστημα χτύπησε για ταίριασμα με το ορφανό αποτύπωμα του 2007.

Ο άνδρας, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, συνελήφθη παρότι αρνείται ότι έχει κάποια εμπλοκή στη δολοφονία Κουνάλη και ισχυρίζεται ότι ουδέποτε πήγε στο σπίτι του Κουνάλη. Σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗpride.gr
Προηγούμενο άρθροΕννέα πράγματα που πιστεύουμε για τους σκύλους και δεν ισχύουν
Επόμενο άρθροΘα σας ανατινάξουμε: Απειλητικό μέιλ για βόμβα στα σχολεία του δήμου Μαραθώνος