Η νέα χρονιά, της οποίας διανύουμε τις πρώτες ημέρες, θα φέρει τύχη και πλούτο σε ορισμένα ζώδια και σε άλλα ατυχία και πιο δύσκολες καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, αν πιστεύουν στην αστρολογία, οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτά μπορούν να γνωρίζουν πάνω κάτω τι τα περιμένει.

Οι εκπρόσωποι των παρακάτω ζωδίων, όμως, πρέπει να αναμένουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους – είτε θετικές είτε αρνητικές- λόγω των πλανητικών κινήσεων.

Κριός

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός είναι γνωστός για το πάθος, την αποφασιστικότητα και την αστείρευτη ενέργειά του. Στις αρχές του 2024, οι Κριοί θα βιώσουν μια σημαντική αλλαγή καριέρας. Αυτό θα μπορούσε να εκδηλωθεί ως προαγωγή, μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ή ακόμη και ως πλήρη αλλαγή της επαγγελματικής τους πορείας. Αυτό το έτος θα καταφέρουν να αξιοποιήσουν τη φιλόδοξη φύση τους και να αγκαλιάσουν νέες προκλήσεις. Αυτή η αλλαγή δεν θα φέρει μόνο οικονομικό κέρδος, αλλά και προσωπική ανάπτυξη και ολοκλήρωση.

Ταύρος

Αλλαγές στη διαμονή, στην καριέρα ή στην οικογενειακή ζωή προβλέπονται για το 2024. Όλα εξαρτώνται από το πού βρίσκεστε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Ο Κρόνος που θα βρεθεί στο ζώδιό σας στον τομέα της φιλίας θα δείξει ποιες θα αντέξουν στο χρόνο και ποιες καινούριες αξίζει να κρατήσετε. Φέτος, είστε οι πρωταγωνιστές καθώς θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται στο έπακρο. Χρειάζεται περισσότερη προσοχή από τον Μάιο και έπειτα, καθώς προκύπτουν προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Σκορπιός

Εξέλιξη και πρόοδος: Αυτές οι δύο λέξεις χαρακτηρίζουν το 2024 για εσάς. Προκλήσεις, γνωριμίες, επικοινωνία και εμπειρίες αποκτούν κεντρικό σημείο στη ζωή σας, ενώ μπορεί να υπάρξει και αύξηση στο εισόδημά σας. Δυστυχώς, προβλήματα οικογενειακά προκαλούν σύγχυση, ενώ ζητήματα που νομίζατε πως είχατε λύσει έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Δείξτε προσοχή αν πρόκειται να υπογράψετε κάποιο περιουσιακό έγγραφο και κατανόηση όταν πρόκειται για τα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα της οικογένειάς σας.

ΠΗΓΗmarieclaire.gr
Προηγούμενο άρθροΔολοφόνοι που έπαιζαν θέατρο on camera πιστεύοντας ότι είχαν κάνει το «τέλειο έγκλημα» (vid)
Επόμενο άρθροΜισοφαγωμένο τοστ από το Λέστερ της Βρετανίας πωλείται για 1,3 εκατομμύρια δολάρια