Προφανώς, απιστία σε μια σχέση θα σήμαινε ότι ο ένας σύντροφος έχει ερωτική επαφή με έναν άλλο άνθρωπο πίσω από την πλάτη του συντρόφου του. Τι γίνεται, όμως, αν περνάτε συστηματικά χρόνο με κάποιον που σας ελκύει ιδιαίτερα ή μιλάτε διαρκώς μαζί του μέσω μηνυμάτων;

Δεδομένου ότι είναι δυσαρεστημένοι με την τρέχουσα σχέση τους και αναζητούν επιπλέον συναισθηματική ή σωματική σύνδεση αρκετοί άνθρωποι έχουν την τάση να επιδίδονται σε μικρο-απιστίες ή, όπως έχει επικρατήσει στα αγγλικά, micro-cheating. Ο φόβος της δέσμευσης ή της μεγάλης αλλαγής, αλλά και οι διαφορετικοί ορισμοί που δίνουμε στον όρο «απιστία», μπορούν επίσης να οδηγήσουν στο micro-cheating. Διαβάστε εδώ περισσότερα για αυτό το trend στην απιστία.

Και επειδή είναι δύσκολο να αντιληφθούμε ποιος άνθρωπος είναι επιρρεπής στο micro-cheating, ας ρίξουμε μια ματιά στα άστρα, τα οποία μπορούν να μας δώσουν μερικά παραπάνω στοιχεία για τα ζώδια που θα μας απατήσουν με αυτόν τον τρόπο.

Δίδυμοι

Λόγω της εξωστρεφούς φύσης τους, οι Δίδυμοι λατρεύουν να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και εκτός των ρομαντικών τους σχέσεων. Απολαμβάνουν την κοινωνική αλληλεπίδραση και δεν είναι ασυνήθιστο να έχουν βρεθεί σε μια κατάσταση «μικρο-απιστίας».

Δεδομένου ότι είναι πιο εξωστρεφείς, μπορεί επίσης να έχουν περισσότερες ευκαιρίες να δικτυωθούν. Ακόμη και ένα κρυφό διαδικτυακό φλερτ μπορεί να είναι συναρπαστικό γι’ αυτούς και τους αρέσει να νιώθουν το άγχος της πρώτης γνωριμίας, παρά το ότι βρίσκονται σε μία σχέση. Η ένταση και το άγχος τους εξιτάρει.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μπορεί να μην καταλαβαίνουν απόλυτα ότι είναι ένοχοι για το micro-cheating, καθώς μένουν σε επαφή με τους πρώην τους και μιλούν συχνά γι’ αυτούς. Στο ταίρι τους αυτό φαίνεται σαν να παραμένουν ερωτευμένοι με τους πρώην τους, πράγμα που κάνει πολύ δύσκολη τη συμβίωση μαζί τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι ένα ζώδιο που εκτιμά την ειλικρίνεια και δεν απάτα εύκολα, αλλά κάνουν micro-cheating, το οποίο μάλιστα κρατούν και κρυφό, αφού το άτομο με το οποίο μιλούν ή φλερτάρουν δεν θα αναφερθεί ποτέ στο «επίσημο» ταίρι τους. Μοιάζει σαν να κατηγοροοποιούν τις σχέσεις τους και δεν αντιλαμβάνονται το γιατί πρέπει να είναι σε όλα «ανοιχτοί» με το ταίρι τους.

 

 

ΠΗΓΗmarieclaire.gr
Προηγούμενο άρθροΟ άνθρωπος που φαλίρισε για μια ουτοπία πιστεύοντας πως βρήκε πετρέλαιο στο Μοσχάτο
Επόμενο άρθροΠέντε τρόποι να γίνετε πιο παραγωγικοί στη δουλειά σας