Σε έναν ιδανικό κόσμο θα επιλέγαμε τόσο τους συναδέλφους μας όσο και τον εργοδότη μας. Μαντέψτε όμως δεν ζούμε σε αυτόν τον τέλεια πλασμένο κόσμο και πολλές φορές καλούμαστε να συναναστραφούμε και με χαρακτήρες που δεν θέλουμε. Τι γίνεται όμως όταν το αφεντικό μας είναι αυτός ο δύσκολος χαρακτήρας;

Εμείς συγκεντρώσαμε τη λίστα με τα ζώδια που είναι οι χειρότεροι εργοδότες και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους αποφύγετε!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το πιο απαιτητικό αφεντικό και η συνεχόμενη ανησυχία του να τα έχει όλα υπό έλεγχο θα σας κάνει την επαγγελματική σας ζωή δύσκολη. Δεν εμπιστεύεται εύκολα και θέλει όλα να περνάνε από το χέρι του, ακόμη και αν πιστέψατε ότι σας έχει τυφλή εμπιστοσύνη κάνετε λάθος. Φοβάται ότι ο οποιοσδήποτε “ξένος” μπορεί να του πάρει τη δύναμή του και αυτό δεν θα το επιτρέψει.

Παρθένος

Αν τύχει ένας Παρθένος και βρεθεί σε διοικητικό πόστο, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δυσκολευτεί να τα βγάλει πέρα. Μέσα στην αγωνία του να τα καταφέρει όλα μπορεί να αδικήσει εύκολα τους γύρω του και δεν θα ανέχεται το παραμικρό λάθος. Η οργάνωση μπορεί να είναι στα πλεονεκτήματα αυτού του ζωδίου αλλά όταν η αλαζονία έρθει στο προσκήνιο τότε ούτε αυτή μπορεί να βοηθήσει!

Λέων

Μπορεί να μην το περιμένατε αλλά ο Λέοντας δεν είναι από τα καλύτερα αφεντικά όταν έχουν κάποια υψηλόβαθμη θέση. Δυσκολεύεται να διαχειριστεί την εξουσία και δεν είναι λίγες οι φορές που την καταχράται για να δείχνει πάντα νικητής στα μάτια των άλλων. Θέλει πάντα να είναι ο καλύτερος με τις πιο πρωτοπόρες ιδέες και φοβάται και μόνο στην ιδέα ότι κάποιος άλλος θα του πάρει τη θέση.