Τι σχέση έχουν τα ζώδια με το ξυπνητήρι τους και το πρωινό ξύπνημα; Ποια είναι η πρώτη πρωινή σκέψη και αντίδρασή τους όταν ξυπνούν;

Ας δούμε τη χιουμοριστική πλευρά του πράγματος!

ΚΡΙΟΣ
Φωνές, γκρίνια και ατελείωτα βρισίδια θα ξεστομίσει το γλυκό Κριαρίσιο στοματάκι!!! Μην του μιλήσεις για την επόμενη 1 ώρα γιατί δεν θα τον γλιτώσεις τον καβγά.

ΤΑΥΡΟΣ
«Μμμμμ και είχα μια πείνα, ευτυχώς που χτύπησε το ξυπνητήρι! Φέρτε μαρμελάδες, φρυγανιές, κρουασάν και όλα τα καλούδια…..πεινάωωωωω»

ΔΙΔΥΜΟΣ
Το στόμα του πηγαίνει σαν μοτεράκι από την στιγμή που θα ανοίξει το μάτι του! Με το που θα σηκωθεί από το κρεβάτι θα πάρει τηλέφωνο όλα τα φιλαράκια για καλημέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Ναι μανούλα μου …θα σηκωθώ αμέσως! Θα μου φτιάξεις το πρωινό μου;;; Να σαι καλά βρε μανούλα μου, είσαι άλλο πράμα!» Τα πρώτα λόγια του Καρκίνου μόλις ξυπνήσει…

ΛΕΩΝ
Σηκώνεται από το κρεβάτι με ύφος Super Star και κατευθύνεται προς το μπάνιο. Κοιτάζεται στον καθρέφτη, χαμογελά και λέει: « Τι ομορφιά είναι αυτή; Μα πώς γίνεται κάθε μέρα να λάμπω τόσο πολύ;».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Πάω να στύψω μία πορτοκαλάδα να πάρω βιταμίνες γιατί θα έχω πολύ δύσκολη μέρα!»

ΖΥΓΟΣ
Σηκώνεται αμέσως από το κρεβάτι και φοράει το καινούριο, trendy συνολάκι που αγόρασε την προηγούμενη μέρα! Κοιτάζεται στον καθρέφτη, καμαρώνει και λέει: « Καλά εε …σήμερα σκίζω! Αυτό το μοντελάκι που φοράω μπορεί να κόστισε μία περιουσία, όλοι όμως θα με ρωτάνε από που το πήρα!»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι πρώτες πρωινές σκέψεις είναι πικάντικες, τολμηρές, καυτές ….(δεν έχει τυχαία τον τίτλο του πιο ερωτικού ζωδίου…).

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ξυπνητήρι μπορεί να χτυπά όμως ο Τοξότης θα αρνείται σθεναρά να σηκωθεί από το κρεβάτι… αδιαφορεί στον ήχο του ξυπνητηριού μέχρι που κάποια στιγμή θα σηκωθεί έντρομος από το κρεβάτι και θα αρχίσει γρήγορα να ντύνεται και να τρέχει για να προλάβει τις υποχρεώσεις του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το Αιγοκεράκι έχει σηκωθεί από το κρεβάτι πολύ πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Πρώτη του σκέψη; Μα φυσικά η δουλειά και οι ημερήσιες υποχρεώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Χτύπα όσο θέλεις ξυπνητήρι…δεν πρόκειται να σηκωθώ από το κρεβάτι όσο και αν χτυπάς! Ας περιμένουν όλοι. Δεν έχω και εγώ το δικαίωμα να χουζουρέψω λιγάκι ακόμα;».

ΙΧΘΥΣ
«Όχι ρε συ… πάνω στο καλύτερο με έκοψε το ξυπνητήρι! Έβλεπα ένα τόσο καταπληκτικό όνειρο! Τη στιγμή που χτύπησε το ξυπνητήρι είχα μόλις πάει στο ραντεβού μου με τον Σάκη Ρουβά!».