Πολλοί είναι οι δολοφόνοι που έχουν συγκλονίσει τον κόσμο με τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Χιλιάδες έρευνες έχουν γίνει για τα προφίλ των ανθρώπων που σκοτώνουν κατά συρροή προκειμένου να βρεθούν τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

Οι εγκληματολόγοι θεωρούν πως οι δολοφόνοι έχουν πολλά κοινά.

Είναι ένα από αυτά το ζώδιο τους;

Ο συγγραφέας Ντέιβιντ Τζέστερ, έκανε έρευνα για δύο συνεχόμενα χρόνια προκειμένου να διαπιστώσει αν το ζώδιο συσχετίζεται με τους κατά συρροή δολοφόνους.

Και τελικά έβγαλε το συμπέρασμα, πως οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο: είναι ταύροι, δηλαδή έχουν γεννηθεί από τις 20 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου.

Παράλληλα διαπίστωσε πως η πλειοψηφία των δολοφόνων έχει γεννηθεί 24 Απριλίου και 18 Φεβρουαρίου, ανεξαρτήτως χρονολογίας.

Η έρευνα του συγγραφέα έρχεται μετά από αυτή που διενήργησε το FBI και έβγαλε το συμπέρασμα πως οι ταύροι είναι στη δεύτερη λίστα με τα ζώδια που μπορούν να διαπράξουν κάθε είδους εγκλήματα, όχι μόνο δολοφονίες. Για την ιστορία, στο έγκλημα πρώτοι είναι οι καρκίνοι αλλά φαίνεται πως στις κατά συρροή δολοφονίες είναι οι ταύροι, σύμφωνα με τον Τζέστερ.

Τι συμβαίνει με τους… δολοφόνους ταύρους;

Σύμφωνα με το FBI συνήθως δουλεύουν μόνοι και ειδικεύονται σε εγκλήματα που έχουν να κάνουν με χρήματα. Ο νούμερο ένα λόγος που θεωρούνται επικίνδυνοι είναι διότι εκνευρίζονται πολύ εύκολα.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους είναι κτητικοί, φιλοχρήματοι, δύσπιστοι και… οικογενειάρχες. Απεχθάνονται τις αλλαγές, είναι αφοσιωμένοι, υπομονετικοί, εργασιομανείς και στην… κακιά εκδοχή τους χειριστικοί.

Ταύροι κατά συρροή δολοφόνοι:

H. H. Holmes: Ο πρώτος κατά συρροή δολοφόνος των ΗΠΑ.
Michael Ryan: Διέλυσε την κοινότητα του και αυτοκτόνησε
David Copeland: Νεοναζί που βομβάρδισε το Λονδίνο.
Karla Homolka: Βίασε και σκότωσε το σύζυγό της και αρκετά παιδιά.
Albert Fish: Κατά συρροή ολοφόνος, κανίβαλος, βιαστής, παιδόφιλος.
Levi Bellfield: Παιδόφιλος και κατά συρροή δολοφόνος
Robert Black: Παιδόφιλος και κατά συρροή δολοφόνος
Steve Wright: Βιαστής και κατά συρροή δολοφόνος.