Σε μια νέα εποχή μπήκε πλέον ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Αλίκη» με τον εντελώς νέο, σύγχρονης τεχνολογίας, ψηφιακό εξοπλισμό εικόνας και ήχου που απέκτησε πρόσφατα.

Με τις περισσότερες νέες ταινίες πρώτης προβολής να ξεπερνούν την παλιά παραδοσιακή γνωστή μορφή τους και να είναι πλέον ψηφιακές, η «Αλίκη» εναρμονίστηκε κι αυτή στη νέα τεχνολογία που επιβάλουν, σύμφωνα με την εποχή, όλες οι εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και ακολουθούν οι περισσότεροι κεντρικοί κινηματογράφοι.

Απ’ όσα μας είπε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Τουρούκης, με την εγκατάσταση του νέου ψηφιακού συστήματος προβολής η «Αλίκη» είναι πλέον σε θέση να προβάλει και τρισδιάστατες ταινίες (3D) τις οποίες οι θεατές θα παρακολουθούν με ειδικά γυαλιά που θα τους δίνονται στην είσοδο. Παράλληλα η διεύθυνση του Δημοτικού Κινηματογράφου, με την αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του, θα μπορεί πλέον να έχει καλύτερη πρόσβαση στις εταιρείες διανομής, έχοντας τη δυνατότητα επιλογής νέων ταινιών, ακόμα και από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους στην Ελλάδα.

 

Προηγούμενο άρθρο«Το κύκνειο άσμα της μουσικής βιομηχανίας »
Επόμενο άρθροΠιστοί στην παράδοση!