Εκατοντάδες παιδιά, όλων των ηλικιών, από το Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη, το Γραμματικό, το Βαρνάβα και των γύρω περιοχών γέμισαν την Κυριακή της Αποκριάς το αποκριάτι¬κα στολισμένο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου, όπου με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον παιδικό μασκέ πάρτυ που φέτος συμπλήρωσε 15 χρόνια ζωής.

Όλα τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους σε μια τρίωρη αποκριάτικη γιορτή γεμάτη μουσική, χορό, παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλές άλλες εκπλήξεις ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν η πλούσια ποικιλία και η ευρηματικότητα των παιδικών στολών για το μεράκι, τη φαντασία, την πρωτοτυπία και τα πανέξυπνα μηνύματά τους!!!
Τα βραβεία για τις ομορφότερες εμφανίσεις κέρδισαν ο «Σαρλώ» Φίλιππος Τσικρικάς, από το Δημοτικό Σχολείο Ανατολής και ο «Μαύρος Κύκνος» Χριστίνα Γάκη, από το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας. Αρκετά παιδιά ακόμα βραβεύτηκαν για τις δεξιότητές τους στο τραγούδι, στην παντομίμα, χορευτικές φιγούρες, στο χούλα-χούπ και σε διάφορα παιχνίδια. Σε όλα τα παιδιά επίσης που συμμετείχαν στη φετινή γιορτή του Δήμου μοιράστηκαν διάφορα αναμνηστικά δώρα.
Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Ιορδάνης Λουίζος ευχαρίστησε το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και ιδιαίτερα την ψυχή της εκδήλωσης κα Ανδριανή Κουλουμπή για τη καθορι¬στική συμβολή τους στην επιτυχία της οργάνωσης του παιδικού αποκριάτικου πάρτυ που πλέον έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις των παιδιών όλης της ευρύτερης περιοχής.
Ο Δήμαρχος επίσης με επιστολή του ευχαρίστησε επίσης την 3Ε – Coca Cola, τη Σουρωτή, το Μουσείο Βορρέ, την Planet Toys Νέας Μάκρης και την Pizza Fan για τις ευγενικές χορηγίες τους στην εκδήλω¬ση με προσφορές σε χυμούς, αναψυκτικά, εμφιαλωμέ¬να νερά, σοκολάτες, γλυκίσματα, πίτσες και τα δώρα που προσφέρθηκαν στο πάρτυ.

Προηγούμενο άρθροΓια τους ανέργους μας, έως 29 ετών!
Επόμενο άρθροΚηποξεμπερδέματα για τον μήνα Απρίλιο