Παράδειγμα προς μίμηση ο Μαραθώνας για την τουριστική ανάπτυξη και για το ενδιαφέρον του για τα Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες

 Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η παρουσία του Δήμου Μαραθώνα, επίσημου καλεσμένου στην Ημερίδα της Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία.

Θέμα της ημερίδας ήταν ο «Σύγχρονος μοχλός ανάπτυξης ενός προσβάσιμου σε όλους τουριστικού προϊόντος». Έγινε λεπτομερής αναφορά και αναλύθηκε διεξοδικά η συμβολή της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην τουριστική ανάπτυξη, με τη συμμετοχή πολιτών με αναπηρία τόσο ως εργαζομένων όσο και ως καταναλωτών τουριστικών αγαθών και υπηρεσιών. Ο Δήμος Μαραθώνος απέσπασε, κατά τις ομιλίες των συμμετεχόντων στην ημερίδα, επανειλημμένα κολακευτικά σχόλια ως «παράδειγμα προς μίμηση» για την σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που έχει ξεκινήσει να γίνεται στους τομείς της τουριστικής ανάπτυξης και της προσβασιμότητας ατόμων με κινητικές δυσκολίες.  

Τον Δήμο μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Στέργιος Τσίρκας, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Βασίλης Μεγαγιάννης και ο υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων κ. Μάκης Κουλουμπής. Ο κ. Τσίρκας χαιρέτησε την εκδήλωση εκ μέρους του Δημάρχου και ο κ. Κουλουμπής πραγματοποίησε εκτενή 20λεπτη παρουσίαση στην οθόνη των ιστορικών μας στοιχείων, των τουριστικών μας αξιοθέατων και ανέλυσε την προσπάθεια για τη διευκόλυνση της προσβασιμότητας στην πόλη.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο
Επόμενο άρθροΔημοτικές εκλογές 2014