Μαγικές οι φωνές και η μουσική των καλλιτεχνών που με επικεφαλής την Διευθύντρια του Ωδείου Μαραθώνα, κα Δώρα Ρούση, μας ταξίδεψαν στον ονειρικό κόσμο του Θεάτρου και του Κινηματογράφου, την Παγκόσμια Ημέρα του εορτασμού τους.

Το κοινό πολύ εύκολα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα γεμίζοντας ασφυκτικά το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου και απόλαυσε την καταπληκτική ερμηνεία της Σοπράνο Δώρας Ρούση που συνόδευαν στο πιάνο ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου Θοδωρής Μπρουτζάκης και η Τατιάννα Δημητριάδου,
στην κιθάρα ο καθηγητής Πέτρος Καψάλης.
Συμμετείχαν διανθίζοντας την εκδήλωση με το μοναδικό τους ταλέντο στις απαγγελίες οι γνωστοί ηθοποιοί κκ. Λουκία Παπαδάκη και Μάνος Αμανάκης.
Οι θεατές έγιναν ένα με τους καλλιτέχνες σιγοτραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες που πλημμύρισαν το χώρο του μουσείου κάνοντας αυτό το όμορφο βράδυ μοναδικά τρυφερό.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Ιορδάνης Λουίζος, οι Αντιδήμαρχοι Πόπη Πατεράκη, Χρήστος Στάμος, Κώστας Λάσκος, Θανάσης Ζέρβας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ματίνα Μυλωνά, Αλέκος Βάρσος, Κατερίνα Παναγιώτου, Γιώργος Λέπουρης (Πρόεδρος του ΔΗ.θΕ.ΜΑ.), Πασχάλης Πούλος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μαραθώνα Γιώργος Μπαϊρακτάρης. Η κα Ρένα Σπανού, εκ μέρους του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο, τους Προέδρους και εκπροσώπους των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής Κρητών, Ηπειρωτών, Ρουμελιωτών, Καρδιτσιωτών, του Σύλλογου Γυναικών Μαραθώνα, Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζούμπερι, ΚΑΠΗ Γραμματικού Μαραθώνος, Νέας Μάκρης, ΑΠΣ Τελμησσός, Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μαραθώνος. Ιδιαίτερη αναφορά κάνουμε στην παρουσία της γνωστής και φίλης δημοσιογράφου κας Χριστίνας Λαμπίρη.

Προηγούμενο άρθροΗ φλόγα του πολιτισμού άναψε στο «Καμίνι»
Επόμενο άρθροΚούλουμα στον Αγ. Ανδρέα