Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Αλίκη» ο Δήμος Μαραθώνος τίμησε όλους όσους συνέβαλαν εθελοντικά στη λειτουργία του Δημοτικού Κοινωνικού Φροντιστηρίου και τη φετινή σχολική περίοδο, στην οποία φοίτησαν δωρεάν 180 και πλέον μαθητές του Λυκείου και του Γυμνασίου, μέλη ευαίσθητων οικονομικά οικογενειών της πόλης μας.

Στην τελετή εκπροσωπώντας τον Δήμο Μαραθώνος μίλησε ο εμπνευστής και συντονιστής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Δημοτικός Σύμβουλος και καθηγητής κ. Πασχάλης Πούλος ο οποίος μεταξύ των άλλων αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους συντελεστές της λειτουργίας, για 3η συνεχή χρονιά, αυτού του τόσο σπουδαίου κοινωνικού θεσμού, εξέφρασε την πεποίθησή του για τη συνέχιση της λειτουργίας του και την επόμενη σχολική χρονιά . Το Κοινωνικό Φροντιστήριο ήταν από τις σημαντικότερες προσφορές του Δήμου μας και με την πρωτοβουλία αυτή παραδειγμάτισε συνολικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τέτοιες πρωτοβουλίες τιμούν την περιοχή μας και πρέπει να προβάλλονται.

Τιμητικές πλακέτες για την εθελοντική προσφορά τους παρέλαβαν οι καθηγήτριες και καθηγητές κκ. Ειρήνη Γεραμάνη, Μιχάλης Γεραπετρίτης, Πηγή Γεωργαλά, Αθηνά Γκίνη, Χρύσα Γώγου, Αντώνης Δαμιανός, Βασιλική Δημητροπούλου, Αγγελική Διονυσίου, Ελευθερία Καλάμπαλη, Μαρία Καλντρεμτζίου, Αγγελική Καρακουλάκη, Θεοφάνης Κατοστάρας, Κατερίνα Κατράκη, Άρης Κονιδάρης, Ελένη Κουλούκουσα, Δάφνη Κούμπη, Ζωή Φωτεινή Μαγκανιάρη, Κωνσταντίνα Μαθιουδάκη, Αγγελική Μαυρίδου, Ειρήνη Πατεράκη, Κωνσταντίνα Πλέσσια, Πασχάλης Πούλος, Κωνσταντίνα Πριγγούρη, Φωτεινή Σπανού, Ροδάνθη Σταυρουλάκη, Αντώνης Τριανταφύλλου, Σοφία Τσίρκα και Κώστας Χουρδάκης.

Για τη Γραμματειακή τους Υποστήριξη στο Κοινωνικό Φροντιστήριο τιμήθηκαν ακόμα και οι κυρίες Μίνα Βαργιανίτη, Ευγενία Βέη Δεληγιάννη, Κωνσταντίνα Δημοπούλου, Ντόρα Καπέ, Άλισον Κούκη, Σόνια Λυμπεροπούλου, Σταυρούλα Μονογυιού, Κατερίνα Μουτσοπούλου, Παναγιώτα Μπουχάγιερ, Κλαίρη Μωυσόγλου, Ιωάννα Φλέσσια, Βάσω Χαρίτου και Αγγελική Κορδερά.

Στην τελετή τιμήθηκαν επίσης και η Ψυχίατρος Ψυχοθεραπεύτρια κα Αφροδίτη Θεοδώρου και η Κοινωνική Λειτουργός κα Ευαγγελία Κουμπή και για την εθελοντική τους Ψυχολογική Υποστήριξη μαθητών του Λυκείου και του Γυμνασίου Νέας Μάκρης.

Τις τιμητικές πλακέτες και τους επαίνους παρέδωσαν στους τιμηθέντες, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Λάσκος και κα Πόπη Πατεράκη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης κ. Κώστας Κουλούκουσας και ο Πρόεδρος του ΔΗΘΕΜΑ κ. Γιώργος Λέπουρης καθώς και οι Διευθυντές του Λυκείου και του Α’ Γυμνασίου Νέας Μάκρης κα Ευαγγελίου και κ. Καλογερόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΚρυστάλλινες και πεντακάθαρες οι θάλασσές μας
Επόμενο άρθροΗ λογική του συναισθήματος