Αναστάτωση επικράτησε, το βράδυ της Δευτέρας (8/9), και στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ λόγω του ισχυρού σεισμού με επίκεντρο την Εύβοια, που έγινε όμως ιδιαίτερα αισθητός και στην Αττική.

Ήταν λίγο μετά τις 00:00 όταν ξεκινούσε η εκπομπή του ΕΡΤNEWS «Off the record», με τους Άγγελο Μόσχοβα, Λίδα Μπόλα, Βαγγέλη Παπαδημητρίου και Απόστολο Μαγγηριάδη.

Τότε ήταν που σημειώθηκε η σεισμική δόνηση με αποτέλεσμα, όπως ήταν επόμενο, στο στούντιο να επικρατήσει ανησυχία λόγω τόσο της έντασης όσο και της διάρκειας του φαινομένου.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ένας ισχυρός σεισμός που δεν σταματάει», «είναι αρκετά δευτερόλεπτα» ήταν κάποια από τα λόγια των παρουσιαστών, οι οποίοι πάντως διατήρησαν την ψυχραιμία τους μέχρι να σταματήσει η σεισμική δόνηση.

Πηγή: news247.gr

Προηγούμενο άρθροΈλεγχοι σε περιοχές του δήμου Μαραθώνος από την Πυροσβεστική για πιθανές ζημιές από τον σεισμό
Επόμενο άρθροΈνοπλη ληστεία στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Μαραθώνα – Καταγράφηκε από κάμερα ο δράστης