Silver alert έχει εκδοθεί για την εξαφάνιση της Ευγενίας Καρούσου από τη Ραφήνα. Η 82χρονη γυναίκα έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου για μια βόλτα σε κοντινή παραλία και έκτοτε αγνοείται και δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Έχει λευκά καρέ μαλλιά πάνω από τους ώμους, καστανά μάτια, ύψος 1,58μ και είναι αδύνατη.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό μπουφάν, τζιν ανοιχτόχρωμο παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια με ασημί λεπτομέρειες.
Έχει αστάθεια κατά την βάδιση, ενώ από την άνω γνάθο της λείπουν 3 δόντια.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 23/03/2026 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.
Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065














































