Η έκκληση της οικογένειας και των φίλων του Αντώνη Γιαζιτζόγλου για οικονομική στήριξη ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στα πολλά έξοδα που απαιτούνται για τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν αλλά και την αποκατάστασή του, έχει βρει ήδη συγκινητική ανταπόκριση.

Ήδη, πολύς κόσμος έχει εκφράσει την πρόθεση να συνδράμει οικονομικά ώστε ο Αντώνης να βρει ξανά τα πατήματά του μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του σε τροχαίο στη λεωφόρο Διονύσου.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Μάχης Μαραθώνα και κοινοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Γκιάλπης, ήδη υπάρχει σχέδιο να διοργανωθεί από τη Μάχη ποδοσφαιρικός αγώνας με τη συμμετοχή επώνυμων αθλητών και καλλιτεχνών με τα έσοδά του να πηγαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοίξει υπέρ της ενίσχυσης του Αντώνη Γιαζιτζόγλου.

Μπορεί να είναι καρτούν ‎κείμενο που λέει "‎MAXH Όλοι μαζί για τον B.س CUN ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ HPP Αντώνη! 1947 Συγκεντρώνουμε χαμόγελα για να ξαναβρεί o Αντώνης το δικό του χαμόγελο! Γιαζιτζόγλου Αντώνιος του Ευστράτιου Αρ. τραπεζικού λογαριασμού: GR55 0140 1760 1760 0234 0024 457 Τράπεζα: ALPHA BANK‎"‎