Έκκληση για βοήθεια απευθύνουν η οικογένεια και οι φίλοι του Αντώνη Γιαζιτζόγλου από το Κάτω Σούλι που είχε το σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του στη Λεωφόρο Διονύσου με αποτέλεσμα να χάσει το δεξί του πόδι.

Ο Αντώνης έχει ήδη υποβληθεί σε επεμβάσεις και θα κληθεί να κάνει κι άλλα χειρουργεία στο μέλλον, καθώς είχε πολλά και σοβαρά τραύματα.

Όπως γράφουν οι δικοί του άνθρωποι:

«Η οικογένεια και οι φίλοι του Αντώνη Γιαζιτζόγλου από το Κάτω Σούλι Μαραθώνα απευθύνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια προκειμένου ο Αντώνης μας να περπατήσει ξανά και να βρει και πάλι το χαμόγελό του. Πρέπει να υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία και σε δεύτερο χρόνο να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου…»

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι στηρίξουν τον Αντώνη καταθέτοντας κάποιο ποσό, στην κατάθεσή τους θα πρέπει να υπάρχει η σημείωση «Δωρεά»

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

IBAN: GR 5501 4017 6017 600 23400 24457

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "H οικογένεια και οι φίλοι του Αντώνη Γιαζιτζόγλου από το Κάτω Σούλι Μαραθώνα απευθύνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια προκειμένου o Αντώνης μας να περπατήσει ξανά και να βρει και πάλι το χαμόγελό του, Πρέπει να υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία και σε δεύτερο χρόνο να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου... Όσοι στηρίξουν τον Αντώνη καταθέτοντας κάποιο ποσό, στην κατάθεσή τους θα πρέπει να υπάρχειη σημείωση <<Δωρεά>> Δικαιούχος λογαριασμού ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ IBAN GR550140176017600 2340024457"