Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης έκανε δηλώσεις και μίλησε για τη μάχη που έδινε στο παρελθόν, με τα ναρκωτικά και την απεξάρτηση.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef παραδέχτηκε μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή «Επί Τόπου» πως έχει φτάσει και στη χρήση ηρωίνης, ενώ εξήγησε πώς κατάφερε να βγει από αυτό.

«Ξεκίνησα τη χρήση στα 13 μου χρόνια, δηλαδή πριν από 25 χρόνια. Πρώτη φορά έκανα χρήση κάνναβης κι είχε να κάνει με τις παρέες μου. Τα πράγματα βέβαια, δεν ήταν όπως είναι τώρα. Τώρα είναι πολύ ανεξέλεγκτα. Σιγά-σιγά μπήκα στον χορό από πολύ μικρός οπότε, μέχρι τα 15 – 16 μου, νομίζω ότι είχα δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Δυστυχώς, προσπαθούσα να καλύψω τα κενά που είχα μέσα μου, κενά που είχα από πολύ μικρή ηλικία, οπότε υπήρχαν οι λόγοι για να κάνω χρήση. Πλέον, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν λόγοι για να είναι κάποιος χρήστης, δεν το κάνει απλά επειδή του αρέσει. Προσπαθεί να καλύψει κάποια κενά και εγώ τα δικά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τόνισε πως κατά τη δική του άποψη, η χρήση ναρκωτικών ξεκινάει πάντα από την κάνναβη, ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι την ηρωίνη.

«Δυστυχώς, η χρήση ξεκινάει από κάνναβη, που θεωρείται πολύ αθώα και πλέον δεν θεωρείται καν ναρκωτικό μιας και το έχουμε απομυθοποιήσει πάρα πολύ. Όταν μπαίνεις σε έναν τέτοιο κύκλο, θες να πειραματιστείς και θες κάτι παραπάνω, γιατί δεν σε καλύπτει αυτό. Θέλεις να καλύψεις όλα αυτά τα συναισθήματα τα οποία δεν μπορείς να διαχειριστείς, σαν έφηβος τουλάχιστον, οπότε μπαίνεις σε μια φάση να πειραματιστείς και να φτάσεις μέχρι την ηρωίνη. Αν όμως φτάσεις μέχρι εκεί, είναι και πολύ δύσκολο να βγεις από όλη αυτή την λακκούβα», τόνισε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Στην αρχή ήμασταν παιδιά μεταξύ μας, οι οποίοι είχαμε βρει από κάποιον ναρκωτικά και πειραματιστήκαμε. Σίγουρα αυτός ο κάποιος ήθελε μετά να βγάλει λεφτά, οπότε συνήθως σου έδινε μια ποσότητα και σου έλεγε “θα μου την πληρώσεις αργότερα”. Σε έβαζαν και σε μια διαδικασία να κάνεις και ένα μικρό τύπου εμπόριο, από το οποίο νιώθεις και σημαντικός».

Προηγούμενο άρθροΣπύρος Ηλίας: «Θα είμαστε στον δρόμο για όλους γιατί οι ανάγκες μας είναι κοινές»
Επόμενο άρθροΣυγκρότημα πλακώθηκε στο ξύλο πάνω στη σκηνή την ώρα της συναυλίας (vid)!