Αυτό για το οποίο εδώ και καιρό πιέζουν από τον Θησέα, θα γίνει πραγματικότητα κι ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Αγίας Μαρίνας, το γηπεδικό, αποτελεί πλέον προτεραιότητα.

Ξεκινώντας από τη μεγάλη εικόνα, ο δήμος Μαραθώνος έκανε επίσημο αίτημα σε ένα πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μέσα από το οποίο δίνονται χρήματα για έργα σε γήπεδα που έχουν προβλήματα. Αυτό σημαίνει ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων, το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας θα αλλάξει όψη με ένα σημαντικό κονδύλι και θα αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας, θα φτιαχτούν τα αποδυτήρια και αυτά των διαιτητών, όπως επίσης και η περίφραξη.

Επειδή, ωστόσο, τα προβλήματα στο γήπεδο ήδη πονοκεφαλιάζουν και πιέζουν τον Θησέα που δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να δοθούν τα χρήματα, εξασφαλίστηκε ένα πρώτο κονδύλι ύψους 30.000 ευρώ από τον δήμο, το οποίο θα αξιοποιηθεί για τη βελτίωση του χλοοτάπητα, των αποδυτηρίων και της περίφραξης μέχρι την πλήρη αντικατάστασή τους.

Προηγούμενο άρθροΠάνω από 700 συμμετοχές στον 7ο Ποδηλατικό Γύρο «Γρηγόρης, Εβίτα, Ανδρέας Φύτρος» (φωτογραφίες)