Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βάσει των οποίων θα κλείσουν τμήματα της λεωφόρου Μαραθώνος, ανακοινώθηκαν λόγω των εργασιών της ΕΥΔΑΠ για την αποκατάσταση βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.

Συγκεκριμένα έχει προβλεφθεί:

Αντιδρόμηση της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στα τμήματα της οδού που εκτελούνται εργασίες.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, στο τμήμα μεταξύ των οδών Μαρούγκα και Σάββα Παπαπολίτη.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αισχύλου και Αρτέμιδος.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στο τμήμα μεταξύ των οδών Γεώργιου Σεφέρη και Λ. Πλαταιών.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στο τμήμα μεταξύ των οδών Πίνδου και Εσπερίδων.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.

Προηγούμενο άρθροΘησέας: Αλλάζει όψη το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας – Τι έργα θα γίνουν