Σοκ έχει προκαλέσει στην Άρτα το έγκλημα που έγινε στο Αστροχώρι το απόγευμα της Πέμπτης με δράστη έναν 29χρονο και θύμα τον 75χρονο πεθερό του.

Το έγκλημα όπως αναφέρει το epiruspost έγινε στην αυλή του ηλικιωμένου άνδρα ενώ είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσά τους για οικογενειακούς λόγους. Ο 29χρονος πυροβόλησε τέσσερις φορές τον πεθερό του που σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να σώσει την κόρη του, που βρισκόταν και αυτή στο σπίτι.

Μάλιστα σύμφωνα με το arta2day πυροβόλησε και την πρώην γυναίκα του χωρίς όμως να τη τραυματίσει. Έτσι εκτός για ανθρωποκτονία, τον φερόμενο ως δράστη θα βαρύνει μία ακόμη κατηγορία, αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο φερόμενος ως δράστης ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή.

«Το έγκλημα έγινε στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του πεθερού. Πριν λίγο καιρό η κόρη του θύματος με τον γαμπρό του είχαν βγάλει διαζύγιο. Ο φερόμενος ως δράστης είναι γιος πολύτεκνης οικογένειας και πριν χωρίσουν έμεναν στον Μεσοπυργο, που είναι το χωριό του 29χρονου κτηνοτρόφου και στην Άρτα», λέει στο newsit.gr o δήμαρχος, Περικλής Μίγδος.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδάκι 2,5 ετών. Ο γαμπρός του θύματος τηλεφώνησε και ενημέρωσε πως θα επισκεπτόταν το σπίτι του πεθερού του όπου έμεναν μετά το διαζύγιό της η κόρη μαζί με το παιδί της, λέγοντας πως θέλει να δει το παιδί.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά την δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στην Άρτα.

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα του «Σίσσυ» στη Νέα Μάκρη μέχρι την Τετάρτη 17 Αυγούστου
Επόμενο άρθροΕσύ γνωρίζεις τι σημαίνει το SOS και πότε αρχίσαμε να το χρησιμοποιούμε;