boys-and-noise-sunenteuksi

Έχουν κάνει τους πιτσιρικάδες να παραμιλούν. Είναι φαινόμενο. Είναι οι Boys ‘n Noise!

Ο Jimmy, ο Άρης και ο Βάγγελης είναι τα τρία μέλη του νέου boy band που έχει τρελάνει τη νεολαία. Έχουν φανατικούς θαυμαστές, τους Noisers, οι οποίοι… βγάζουν νύχια αν φανείς επικριτικός απέναντι τους. Έχουν γίνει το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας σε χρόνο ρεκόρ. Οι τρεις τους δεν γνωρίζονταν ωστόσο οι Playmen ήταν εκείνοι που τους ένωσαν. Από τις 21 Νοεμβρίου εμφανίζονται στο Fever μαζί με την Δέσποινα Βανδή, τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Demy.

Οι Boys ‘n Noise έχουν πολύ γρήγορα κάνει μία διαδρομή που αρκετοί θα ζήλευαν. Η Marathon Press συνάντησε το συγκρότημα και τους πέρασε από μια μίνι ανάκριση. Οι Boys ‘n Noise αποκαλύπτονται…

Πως γνωριστήκατε και πως ξεκινήσατε;

Γνωριστήκαμε μέσω των Playmen όταν πήραμε και οι 3 μέρος σε διαγωνισμό της Amita Motion. Στον διαγωνισμό αυτόν έπρεπε να διαλέξουμε μεταξύ 5 καλλιτεχνών οι οποίοι θα ήταν οι παραγωγοί μας. Ο νικητής θα έπαιρνε μέρος σε μία μεγάλη συναυλία. Και οι τρεις μας διαλέξαμε τους Playmen ως τους αγαπημένους μας παραγωγούς και τους δείξαμε τις φωνητικές μας ικανότητες. Στη συνέχεια οι Playmen επέλεξαν εμάς ως τα 3 παιδιά που ήθελαν να ενώσουν. Μετά τη νίκη μας στον διαγωνισμό μπήκαμε στην οικογένεια της Panik Records!

Ποια είναι τα όνειρά σας; Που θέλετε να βρίσκεστε σε μία 10ετια απο τώρα;

Jimmy: Τα όνειρά μου είναι 2. Να μπορέσω να μοιράσω τη μουσική μου με όλο τον κόσμο και να ταξιδέψω σε όλον τον κόσμο… Σε μία 10ετία από τώρα θα ‘θελα να έχω φτάσει όσο πιο κοντά μπορώ σε αυτούς τους στόχους.

Άρης: Στο κέντρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας με μια όμορφη καριέρα και πολλά ακόμα που θα σχεδιάζω για να συνεχίσω.

Βαγγέλης: Δεν μου αρέσει να προγραμματίζω το μέλλον… Το ονειρεύομαι και το φροντίζω, προσέχοντας όμως όσο πιο πολύ μπορώ το παρόν. 

Με ποιον θα θέλατε να συνεργαστείτε ακόμα και χωρίς αντάλλαγμα και για ποιον λόγο;

Jimmy: Με τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες Bruno Mars, Justin Timberlake και πολλούς άλλους θα ήταν τιμή μου να συνεργαστώ. 

Άρης: Με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση, οι Μέλισσες, η Demy αλλά και με πολλούς ξένους καλλιτέχνες όπως  Bon Jovi και Amy Lee.

Βαγγέλης: Με τους Coldplay γιατί έχουν καταφέρει πολύ σημαντικά πράγματα στον χώρο τους και γιατί θα ήταν μοναδική εμπειρία για μένα να συμμετέχω σε μία, τόσο σε επίπεδο όσο και σε οργάνωση, μεγάλη παραγωγή.

Πως εισπράττετε την αγάπη του κόσμου;

Jimmy:  Όπως είπα και σε προηγούμενη ερώτηση, με τον κόσμο μοιραζόμαστε τη μουσική μας. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα λοιπόν από το να βλέπεις ότι ο κόσμος σε αγαπάει γι’ αυτό που κάνεις.

Άρης: Καλή ερώτηση. Αυτό είναι το καλύτερο γιατί εισπράττουμε την αγάπη του κόσμου καθημερινά και συνεχόμενα. Είτε από μηνύματα που μας στέλνουν, είτε από την εμφάνισή τους όπου βρισκόμαστε απλά και μόνο για να μας πουν ένα γειά, είτε από τις συναυλίες μας που επικραττεί πανικός. Όλες αυτές είναι ενδείξεις αγάπης και για εμάς είναι πολύτιμες!

Βαγγέλης: Είναι μαγικό αυτό το συναίσθημα! «Εδώ υπάρχει αγάπη» και είναι αμοιβαία αληθινή, δυνατή και μοναδική!  

Πως και κατά πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας;

Jimmy:  Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμά μας έχει γεμίσει με δραστηριότητες που αφορούν το συγκρότημα. Επιπλέον έχει αλλάξει και η αντίδραση των ανθρώπων γύρω μας διότι όταν σε βλέπουν και σε αναγνωρίζουν, μπορεί να έρθουν να σου μιλήσουν, να σε αγκαλιάσουν, να βγάλουν φωτογραφία με σένα, αλλά μπορεί όμως και να σε σχολιάσουν, να σε κοροϊδέψουν και να σε βρίσουν αν δεν τους αρέσει η μουσική σου ή χειρότερα αν σε ζηλεύουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχω μειώσει τις εξόδους μου σε εμπορικά κέντρα και άλλους τέτοιους χώρους σε ώρες με πολύ κίνηση.

Άρης: Εντελώς! Υπάρχει και η αναγνώριση στο δρόμο αλλά κυρίως το πρόγραμμά μας έχει αλλάξει κατά πολύ γιατί δουλεύουμε συνεχώς για διάφορα project που ετοιμάζουμε και σαφώς για να γινόμαστε και εμείς οι ίδιοι καλύτεροι.

Βαγγέλης: Έχει αλλάξει η ζωή μου.. Δε θα έλεγα δραματικά αλλά έχει αλλάξει! Είναι πολλά αυτά που έχω να κάνω τώρα, πράγματα που αφορούν τη μπάντα, τις σπουδές μου και πολλά ακόμα.. Παίρνω όμως ενέργεια και πολλή αγάπη από τους ανθρώπους που με στηρίζουν και είναι δίπλα μου. 

Περιέγραψε μας το συναίσθημα να τραγουδάς μπροστά σε χιλιάδες κόσμου;

Jimmy: Είναι το πιο ωραίο συναίσθημα και ειλικρινά δεν ξέρω πως να το περιγράψω… Εκείνη τη στιγμή είσαι μόνο εσύ και ο κόσμος που περιμένει να ακούσει τη δική σου φωνή και να τραγουδήσει μαζί σου. Όταν ακούω τον κόσμο να τραγουδάει μαζί μου πραγματικά ανατριχιάζω…

Άρης: Είναι το πιο όμορφο συναίσθημα που μπορείς να νιώσεις. Η ικανοποίηση έρχεται και ενώνεται με την πόρωση και δημιουργείται ένας συνδυασμός που δε σε αφήνει να σταματήσεις να χαμογελάς. Είναι η στιγμή που δέχεσαι όλη τη θετική ενέργεια από τον κόσμο και γεμίζεις ολόκληρος. Ζω για να κάνω συναυλίες!

Βαγγέλης: Δε νομίζω πως περιγράφεται όλο αυτό. Για να το καταλάβει κανείς πρέπει να το νιώσει, να το ζήσει… Μου πήρε αρκετό χρόνο μέχρι να καταφέρω να δέχομαι και να περνάω μέσα μου τη θετική ενέργεια που μας δίνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μας ακολουθούν, μας παρακολουθούν και μας στηρίζουν! Ελπίζω να καταφέρνω να τους επιστρέφω ένα μέρος της. 

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος προβληματισμός σας αφού είστε νέα παιδιά;

Jimmy: Ο μεγαλύτερος προβληματισμός μου είναι το μέλλον. Θα μπορέσω να έχω το μέλλον που ονειρεύομαι; Θα μπορέσω να έχω τη δύναμη να συνεχίσω να προσπαθώ; Θα έχω μια καλή αγάπη στη ζωή μου;

Άρης: Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό απ’ αυτά που έχει δει ο κόσμος στον χώρο του τραγουδιού και ταυτόχρονα βέβαια να δώσω τον χαρακτήρα μου σ’ αυτό, την προσωπική μου σφραγίδα. Έτσι κι αλλιώς πιστεύω ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλει να δει κάτι ξεχωριστό. Έχω στο μυαλό μου αυτό, να μην αφεθώ και χάσω την ευκαιρία να δείξω στον κόσμο τον καλλιτέχνη Άρη. Σε γενικό επίπεδο αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ο κόσμος δείχνει να ζει τη ζωή του στον «αυτόματο πιλότο». Θεωρώ ότι καθένας μας πρέπει να κάνει κάτι, να ξεφύγει από την ρουτίνα και είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσει αλλιώς τη ζωή του.

Βαγγέλης: Έχει να κάνει με το μέλλον της χώρας μου και του πλανήτη γενικότερα. Ονειρεύομαι καλύτερες κοινωνίες και καλύτερες μέρες. 

Πως θα περιγράφατε τους εαυτούς σας με λίγα λόγια;

Jimmy: Ονειροπόλο, συνεσταλμένο, αποφασιστικό, άνθρωπο που καταλαβαίνει τις προθέσεις των άλλων εύκολα, αφηρημένο ώρες ώρες, χαμογελαστό.

Άρης: Δύσκολη ερώτηση. Πολλές φορές άλλα βγάζεις στους άλλους κι άλλα αισθάνεσαι εσύ ο ίδιος. Οπότε προτιμώ να με περιγράφουν αυτοί που με ζουν και με ξέρουν. Αυτό που γνωριζω σίγουρα για τον εαυτό μου, είναι οτι είμαι υπομονετικός και γενικά είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και λάτρης της ησυχίας. Αυτό που σίγουρα θα σου πουν όλοι όσοι με ξέρουν είναι ότι είμαι περίεργος στη διατροφή μου.

Βαγγέλης: Δε νομίζω πως μπορώ να μιλήσω για μένα, να με περιγράψω… Ίσως κάποια στιγμή το καταφέρω. Αυτό που μπορώ να πω όμως είναι πως προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου, να είμαι αληθινός σε ότι ζω και σε ότι κάνω.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχετε καλλιτεχνικά και που θεωρείτε ότι χρειάζεστε βελτίωση;

Jimmy: Πιστεύω πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μου είναι πως όλη μου τη ζωή είμαι μέσα στη μουσική. Από τα 5 μου ξεκίνησα μαθήματα πιάνου, ενω πέρασα από πολλά μουσικά σύνολα, έμαθα διάφορα όργανα και ανακάλυψα διαφορετικά μουσικά είδη μέσα από το μουσικό σχολείο στον Αλίμο. Αυτό με βοήθησε πολύ στην ομαδικότητά μου, καθώς και στο να έχω γνώσεις και πείρα σε αρκετούς κλάδους στη μουσική από τέτοια ηλικία. Σίγουρα όμως δεν έχω πείρα στο να τραγουδάω μπροστά σε τόσο κοινό, κι εκεί είναι που πρέπει να βελτιωθώ και να χαλαρώσω ώστε να μην έχω άγχος και να «λυθώ» για να μπορώ να δίνω όλο μου τον εαυτό χωρίς φόβο.

Άρης: Βελτίωση χρειάζομαι παντού. Όπως και όλοι πιστεύω. Οι δυνατότητες είναι πάντα άπειρες και ποτέ δεν είσαι τέλειος. Το ζήτημα είναι να προσπαθείς να το φτάσεις. Όσο για το πλεονέκτημα, δεν ξέρω. Πολλοί μου έχουν πει ότι τους αρέσει το γρέζι στη φωνή μου αλλά εγώ δεν ξέρω να σου πω, είναι η αλήθεια.

Βαγγέλης: Από τους ανθρώπους που με ακολουθούν, με αγαπούν και με προσέχουν ακούω συνήθως πως τους αρέσει ο τρόπος που τραγουδάω, η φωνή μου. Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι πως αγαπάω πολύ αυτό που κάνω, πως έχω να μάθω πολλά ακόμα και πως η εξέλιξη σε ότι αφορά τη μουσική και το τραγούδι δεν τελειώνει ποτέ. 


  

JIMMY

Τι θα βρω στο mp3 σου;

Bruno Mars, Justin Timberlake, Ed sheeran, 1D, 5SOS, Rizzle Kicks, και πολλούς ακόμη καλλιτέχνες.

Που συχνάζεις;

Δεν έχω κάποιο standard στέκι. Σίγουρα όμως θα με πετύχεις στο Σινεμά Αθηναίων σε κάποια βραδινή πρεμιέρα, στην πλατεία της περιοχής μου, σε κάποιο mall, σε κάποιο bar στο κέντρο.

Είσαι ελεύθερος;

Ναι.

Τι κινητό έχεις;

Με καλή κάμερα για τις άπειρες φωτογραφίες που λατρεύω να τραβάω.

Μελαχρινή ή ξανθιά;

Και τα δύο.

Αγαπημένο μέρος για Χριστουγεννιάτικες διακοπές;

Στο χωριό μου (Καλλίθηρο Καρδίτσας)

Αγαπημένος ηθοποιός;

Πολλοί… Jared Leto at the moment.

Τι οδηγείς;

Αυτοκίνητο.

Πρώτη δουλειά μόλις ανοίξεις τα μάτια σου το πρωί;

Οπωσδήποτε καφές και πρωινό.


 ΑΡΗΣ

Τι θα βρω στο mp3 σου;

Από μιούζικαλ μέχρι heavy metal. Δε βάζω περιορισμούς στη μουσική!

Που συχνάζεις;

Είμαι πολύ σπιτόγατος. Είτε μόνος μου είτε με καλή παρέα. Όταν βγαίνω δεν έχω συγκεκριμένα μέρη που πηγαίνω.

Είσαι ελεύθερος;

Ελεύθερος θα είμαι πάντα.

Τι κινητό έχεις;

Ένα με πολύ μουσική μέσα!

Μελαχρινή ή ξανθιά;

Είμαι γενικά των σκούρων αποχρώσεων. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις…
Αγαπημένο μέρος για Χριστουγεννιάτικες διακοπές;

Δε με απασχολεί το μέρος τόσο πολύ. Ένα τζάκι και καλή παρέα θέλω. Αυτό λέω χριστουγεννιάτικες διακοπές.
Αγαπημένος ηθοποιός;

Leonardo Di Capriο

Τι οδηγείς;

Αυτοκίνητο.

Πρώτη δουλειά μόλις ανοίξεις τα μάτια σου το πρωί;

Ανοίγω κινητό, υπολογιστή και κουρτίνες.

 


 

 ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Τι θα βρω στο mp3 σου;

Rnb, Pop/Rock, One Direction, Justin Bieber, Usher, Coldplay, Eminem.

Που συχνάζεις;

Όπου υπάρχει αγάπη.

Είσαι ελεύθερος;

Πάντα.

Τι κινητό έχεις;

Πράσινο με μαύρη θήκη

Μελαχρινή ή ξανθιά;

Αll colors.

Αγαπημένο μέρος για Χριστουγεννιάτικες διακοπές;

Ναύπλιο.

Αγαπημένος ηθοποιός;

Scarlett Johansson.

Τι οδηγείς;

Αυτοκίνητο.

Πρώτη δουλειά μόλις ανοίξεις τα μάτια σου το πρωί;

Να τα ξανακλείσω μισή ωρίτσα ακόμα.

Προηγούμενο άρθροΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2015
Επόμενο άρθρο«Όσο θα αρέσεις στον εαυτό σου, τόσο θα αρέσεις και στους άλλους»