πάμεΕΥΒΟΙΑ

Ένας μικρός «παράδεισος» δίπλα μας!

Πόρτο Μπούφαλο! Ένα μικρός επίγειος παράδεισος ηρεμίας με ιστορία μόλις 50 χλμ από την Αθήνα. Η παραλία Πόρτο Μπούφαλο είναι ένα γραφικό λιμανάκι στην Νότια Εύβοια που βρέχεται από τον Ευβοϊκό. Η παραλία είναι ρηχή και διαθέτει 3 ταβέρνες, 1 καφετέρια, ντουζιέρες και γήπεδο beach volley για τις αθλητικές σας δραστηριότητες. Πρόκειται για έναν αλιευτικό οικισμό 105 φιλικών και φιλόξενων κατοίκων, με τον κόλπο του να αποτελεί αγκυροβόλιο για τους θαλάσσιους ταξιδιώτες.

Τα δωμάτια «Έξις» είναι πάνω στη θάλασσα με άμεση πρόσβαση σε αυτή. Μπαλκόνια με θέα τη θάλασσα αλλά και όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Τα δωμάτια «Έξις» προσφέρονται για ηρεμία και ξεκούραση από τους έντονους ρυθμούς της πόλης. Το φιλικό περιβάλλον θα σας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους και θα επισκεφθείτε ξανά τον όμορφο, απάνεμο οικισμό.

 

Η Marathon Press κληρώνει μέσα από την σελίδα της στο Facebook και σας στέλνει εντελώς δωρεάν, ένα 3ήμερο στα δωμάτια «Έξις» στο Πόρτο Μπούφαλο! Μπείτε στην σελίδα μας στον Facebook κάντε like και share στον διαγωνισμό και μπείτε στην κλήρωση!

*Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό θα βρείτε στην σελίδα μας στο Facebook. Το 3ήμερο αφορά τις ημερομηνίες 12-14 Σεπτεμβρίου, μετά από συνεννόηση με τα δωμάτια «Έξις». Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο facebook (facebook.com/newsmarathonpress)

Προηγούμενο άρθροΟι Πρώτες Μεταπολιτευτικές Κοινοτικές Εκλογές στο Μαραθώνα
Επόμενο άρθροEditorial Σεπτεμβρίου