Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκε η δίκη για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ένταση προκλήθηκε κατά την κατάθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με συνήγορο των κατηγορουμένων να καταγγέλλει προκλητικά ως άσχετη αναφορά της, την ώρα που από το ακροατήριο συγγενείς των θυμάτων, ζητούσαν σεβασμό στην αλήθεια.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ζητά ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος επικαλούμενη την έλλειψη συντονισμού, την απουσία πτητικών μέσων και τη μη ανάληψη ευθυνών από την τότε ηγεσία.

“Είναι συγκλονιστικό ότι δεν υπήρξε ένας να πει παραιτούμαι. Υπάρχει τεράστια ιδιοτέλεια, τεράστια συμφέροντα συνεχίζουν να ενεργοποιούνται, διαπερνούν το κομματικό και πολιτικό σύστημα και εισέρχονται και σε αλλά πεδία”, σημείωσε μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου και χαρακτήρισε σκηνοθετημένη την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις 30 Αυγούστου του 2018 στο Μάτι.

Όπως είπε, είχε κληθεί μόνο η κάμερα της ΕΡΤ παρουσία μόνο μίας εθελόντριας, όπως χαρακτήρισε τη γυναίκα που τον ξενάγησε, ενώ μίλησαν μόνο για έλλειψη διεξόδων προς τη θάλασσα.

 

ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροSpoiler: Για πρώτη φορά στο Survivor δεν ολοκληρώνεται αγώνισμα λόγω τραυματισμών (vid)
Επόμενο άρθρο«Φτάνει, δε μπορώ άλλο» είπε ο χωρικός με τις 12 συζύγους, τα 102 παιδιά και τα 578 εγγόνια