Γράφει ο Δημήτρης Κουλουμπής (Yποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Mαραθώνα με την «Πορεία Πράξης»

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα, για να μοιραστώ μαζί σας το όραμά μου για το μέλλον της πόλης μας.

Είμαι αποφασισμένος να αφιερώσω τον χρόνο και τις δεξιότητές μου πλάι στον Δήμαρχο Στέργιο Τσίρκα, ώστε να εξασφαλίσουμε μια ανώτερη ποιότητα ζωής για εμάς και τις επόμενες γενιές.

Η ανάγκη για έναν σύγχρονο, βιώσιμο και προοδευτικό Δήμο είναι η κινητήριος δύναμη της υποψηφιότητάς μου. Με αυτό το κριτήριο θέλω να προσφέρω τις γνώσεις και την πείρα μου σε θέματα που αφορούν στη βελτίωση των υποδομών της πόλης μας, καθώς και στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών που μας αφορούν όλους.

Γεννήθηκα το 1977 στη Νέα Μάκρη και κατοικώ εδώ μαζί με τη σύζυγό μου Στέλλα Κωστοπούλου και τα δυο μας παιδιά. Είμαι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), με ειδικότητα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και από τα πρώτα φοιτητικά μου χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον Χρηματιστηριακό και Ασφαλιστικό χώρο. Τα τελευταία 20 χρόνια διατηρώ Ασφαλιστικό Πρακτορείο στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης.

Ανυπομονώ να ακούσω τις ιδέες και τις ανησυχίες σας για το μέλλον του ιστορικού μας Δήμου, γιατί η συμμετοχή των πολιτών είναι ανεκτίμητη για την επιτυχία μιας κοινότητας. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας και αναμένω την εποικοδομητική μας συνεργασία για το κοινό μας καλό.

693 466 8855 kouloubisd@gmail.com

Προηγούμενο άρθροΝεφέλη Ράντου: Ζουν ανάμεσά μας
Επόμενο άρθροΤο χαριτωμένο κοριτσάκι που τρομοκρατούσε για χρόνια την οικογένειά του