Σοβαρά επεισόδια έγιναν πριν λίγο, το απόγευμα και μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα της Θύελλας με την Προοδευτική στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας από οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, το πούλμαν της Προοδευτικής που μετέφερε τους οπαδούς των “βυσσινί”, φεύγοντας από το δημοτικό γήπεδο σταμάτησε στην πλατεία, κατέβηκαν τουλάχιστον δέκα άτομα και άρχισαν να σπάνε ότι έβρισκαν.

Την πλήρωσαν τα μαγαζιά της πλατείας αλλά και ένας άτυχος 15χρονος που εκείνη την ώρα βρισκόταν εκεί. Του επιτέθηκαν τουλάχιστον τέσσερα άτομα και τον χτυπούσαν με μανία στο σώμα και στο κεφάλι. Τον άτυχο νέο προσπάθησε να σώσει θαμώνας που εκείνη την ώρα έτρωγε στο “Λιμένι”, και ο οποίος δέχθηκε και αυτός χτυπήματα

Σύμφωνα με τους οπαδούς της Προοδευτικής προκλήθηκαν από ραφηνιώτες οι οποίοι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους πέταξαν πέτρες στο πούλμαν. Κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από κανένα αλλά και ούτε από το πούλμαν το οποίο δεν είχε ζημιές.

Ο πρόεδρος της Προοδευτικής κ. Αντώνης Αραβαντινός ο οποίος λίγη ώρα μετά βρέθηκε στην πλατεία της Ραφήνας, τόνισε στην αστυνομία πως πρέπει να συλληφθεί όποιος πήρε μέρος στα επεισόδια ακόμα κι αν είναι από τους οπαδούς της ομάδας του.

Το πούλμαν ακινητοποιήθηκε στη Λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης μπροστά από την πλατεία της Ραφήνας από την Αστυνομία. Μετά από λίγη ώρα το πούλμαν με όσους οπαδούς βρίσκονταν μέσα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ραφήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, κάποια από τα άτομα που ήταν στα επεισόδια δεν ανέβηκαν ξανά στο πούλμαν και έφυγαν από το σημείο με ιδιωτικά αυτοκίνητα.

Μαρτυρία από γονέα φίλης του 15χρονου

Είπαμε να πάμε μια Κυριακάτικη παραλιακή βόλτα στον δήμο μας αυτόν της Ραφήνας – Πικερμίου σήμερα και να γιορτάσουμε τα γενέθλια της μεγάλης μου κόρης μαζί με συμμαθητές της , 15 χρονών όλοι τους .

…………. Και εκεί που περιμέναμε ( εγώ μαζί με 5 παιδιά ) τους γονείς για να τα πάρουν – στο πάνω μέρος της πλατείας – σταματάει ένα πούλμαν με οπαδούς ( της Προοδευτικής όπως μάθαμε μετά ) ανοίγει τις πόρτες αρχίζουν να βρίζουν να φωνάζουν και ένας πέταξε ένα μεγάλο τούβλο προς τα πάνω μας , το οποίο βρήκε σε σταθμευμένο φορτηγάκι μπροστά του.

………Κάναμε να φύγουμε προς τα πίσω όσοι ήμασταν εκεί ……και μας πήραν στο κυνηγητό τουλάχιστον 25-30 άτομα περίπου , έριξαν κάτω έναν από τους συμμαθητές της κόρης μου – τον χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές , έκανα να τον βοηθήσω τρώω και γω κανά δύο μπουνιές από πίσω , όπως και ένας άλλος κύριος .

…………..Καταφέραμε τελικά μπήκαμε σε ένα μαγαζί και προστατευτήκαμε , αλλά τα επεισόδια συνεχίστηκαν ακόμα για 10-15 λεπτά , 2-3 αστυνομικοί προσπάθησαν να το σώσουν αλλά τίποτα .

…………… Πέταγαν καρέκλες από τα μαγαζιά, πέτρες και σίδερα ΤΡΟΜΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ .

Τα εύλογα ερωτήματα μου ( αλλά και των υπόλοιπων γονέων ) είναι =

Τι πράγματα είναι αυτά κύριοι ??

Που ζούμε επιτέλους ??

Που είναι η παρουσία του ΔΗΜΟΥ ??

Που είναι η παρουσία της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ?? 2-3 αστυνομικοί τι να κάνουν και ποιον να προστατέψουν ?? Δεν υπήρχαν μέτρα προστασίας ?? Ένα περιπολικό δεν υπήρχε !!!!

Ο 15 χρονος συμμαθητής της κόρης μου ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ?? ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΕ ΚΆΤΙ ??ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ?? ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΕΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ???

Πηγή: irafina.gr

Προηγούμενο άρθροΆνδρας σε κατ’ οίκον περιορισμό ζήτησε να επιστρέψει φυλακή γιατί δεν άντεχε τη σύζυγο
Επόμενο άρθροΕσωκομματικές εκλογές ΝΔ στον Δήμο Μαραθώνα: Μπροστά με διαφορά ο Κλεφτάκης