
Υπάρχουν άνθρωποι που μετά από μια δύσκολη μέρα θέλουν απλώς να ξαπλώσουν και να χαζέψουν λίγο στο κινητό. Και υπάρχει και μια γυναίκα στην Καμπότζη, η οποία φέρεται να έπεσε από τον 8ο όροφο, να προσγειώθηκε σε μεταλλική στέγη, να επέζησε και, όταν συνήλθε, να αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα για λίγο… scrolling.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου στη Σιχανούκβιλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας δυνατός θόρυβος αναστάτωσε τους κατοίκους, οι οποίοι βγήκαν και αντίκρισαν τη γυναίκα πάνω σε μεταλλική οροφή.
Πρώτα κινητό, μετά βλέπουμε
Περίπου μισή ώρα αργότερα η γυναίκα φέρεται να συνήλθε και να ανακάθισε. Και κάπου εδώ η ιστορία περνάει από το «απίστευτο» στο «δεν γίνεται να συνέβη αυτό».
Έβγαλε το κινητό της και, σύμφωνα με τις αναφορές, πέρασε περίπου 20 λεπτά σκρολάροντας. Προφανώς, όταν μόλις έχεις επιζήσει από πτώση οκτώ ορόφων, πρέπει κάπως να δεις τι έχασες όσο ήσουν αναίσθητος.
Βίντεο από το σημείο τη δείχνει αργότερα να πλησιάζει την άκρη της στέγης, ενώ κόσμος παρακολουθεί από κάτω και άνδρες φωτίζουν προς το μέρος της με φακούς. Σε άλλη εικόνα εμφανίζεται καθισμένη στο βαθούλωμα που δημιουργήθηκε στη μεταλλική οροφή από την πτώση — έχοντας μάλιστα ακόμη τη μία παντόφλα στο πόδι της.
Και στο τέλος… έφυγε
Οι αναφορές θέλουν τη γυναίκα τελικά να κατεβαίνει από τη στέγη και να αποχωρεί από το σημείο. Δεν έχουν γίνει γνωστά η ταυτότητά της, οι ακριβείς συνθήκες της πτώσης ούτε η κατάσταση της υγείας της μετά το περιστατικό.
Και κάπως έτσι αποκτήσαμε ίσως την ισχυρότερη μέχρι σήμερα απόδειξη ότι το κινητό έχει γίνει προέκταση του ανθρώπινου σώματος.
Οκτώ όροφοι. Μια μεταλλική στέγη. Μία παντόφλα.
Και 20 λεπτά scrolling.
🚨 #BREAKING | Sihanoukville, Cambodia 🇰🇭
A woman survived an 8-storey fall on the night of September 26 after landing on a corrugated iron roof that reportedly cushioned the impact.
A shocking escape from a potentially fatal fall. https://t.co/EHg9jIFVoP
— Silent Observer (@YousufPash69914) September 27, 2026












































