Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου και στο «παλιό κέντρο» Παλλήνης, που αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο πυκνοκατοικημένο τμήμα της δημοτικής ενότητας Παλλήνης, στο οποίο ζουν πάνω από 25.000 μόνιμοι κάτοικοι.

Ο τελευταίος σωλήνας «κούμπωσε» στην οδό Βάκχου. Κάθε σπίτι και επιχείρηση του «παλιού κέντρου» Παλλήνης, μπορεί πλέον να συνδεθεί με το δίκτυο φυσικού αερίου, υποβάλλοντας την κατάλληλη αίτηση .

Το έργο συνεχίζεται, με αμείωτο ρυθμό στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου Παλλήνης. Υπενθυμίζουμε ότι έχει ολοκληρωθεί το δίκτυο και στο παλιό κέντρο Γέρακα.

Ήδη, έχουν κατασκευαστεί πάνω από 40 χλμ. δικτύου, τα τελευταία δύο χρόνια, καθιστώντας τον Δήμο Παλλήνης ως τον μοναδικό Δήμο της Ανατολικής Αττικής που διαθέτει φυσικό αέριο και έναν από Δήμους με την ταχύτερη επέκταση δικτύου, σε όλη τη χώρα.

Η Διοίκηση του Δήμου Παλλήνης, υπό τον Δήμαρχο, Θανάση Ζούτσο, βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, για τον σχεδιασμό και νέων επεκτάσεων.

Σημαντικό στοιχείο, για την ταχύτερη επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου και σε άλλες περιοχές, αποτελεί και η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους κατοίκους.

Προτρέπουμε τους κατοίκους να υπογράψουν το αίτημα για επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν στο http://webapps.chem.uoa.gr/fysiko_aerio/form.php.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική αλλά θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στα χέρια του Δήμου Παλλήνης, ώστε να διεκδικήσει ακόμη περισσότερες επεκτάσεις του δικτύου φυσικού αερίου.

Χάρτης με το δίκτυο φυσικού αερίου στην Παλλήνη