Σίγουρα όταν θα δει το βίντεο από την τελετή του «αρραβώνα» του θα μετανιώσει που είπε να πιει λίγο παραπάνω για να γιορτάσει τη μέρα. Ίσως μάλιστα να έχει και αρκετούς πονοκεφάλους καθότι το χέρι της κουνιάδας φάνηκε να είναι βαρύ. Δεν το πήρε καθόλου καλά… Όχι που ήταν μεθυσμένος, αλλά που την μπέρδεψε με την αδερφή της, που ήταν η πραγματική νύφη.

Εξηγούμαστε: Πριν μια εβδομάδα στο Μπιχάρ, στην ανατολική Ινδία, έλαβε χώρα η παραδοσιακή τελετή varmala. Είναι η εκδήλωση που κάνουν όταν το ζευγάρι συναντιέται για πρώτη φορά. Κατά το έθιμο, ο άντρας περνά στη γυναίκα ένα κολιέ από γιρλάντες αφού νωρίτερα έχει κάνει το ίδιο και η γυναίκα.

Ο γαμπρός όμως, όπως θα δείτε στο βίντεο είναι… τύφλα στο μεθύσι. Είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά και δεν μπορεί να σταθεί καν στα πόδια του. Ένας φίλος του, έχει επωμιστεί τον ρόλο του… στηρίγματος. Κυριολεκτικά, καθώς είναι αυτός που τον κρατάει να μην πέσει κάτω.

Η μέλλουσα σύζυγος τοποθετεί ένα κολιέ γιρλάντας στον λαιμό του και μετά είναι η σειρά του. Μόνο που ο γαμπρός, μπερδεύει τις γυναίκες και περνά το κολιέ με τα λουλούδια στην κουνιάδα και όχι στη νύφη.

Και κάπου εκεί αρχίζουν τα πανηγύρια…

ΠΗΓΗgazzetta.gr
Προηγούμενο άρθρο«Πού πάνε οι γάτες όταν φεύγουν από το σπίτι;» – Έρευνα δίνει τις απαντήσεις
Επόμενο άρθροΓέμισαν το αμάξι τσουβάλια άμμου, δέθηκαν με χειροπέδες και πάτησαν γκάζι