Ένα ακόμα επεισόδιο του GNTM 4 προβλήθηκε την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου. Η δοκιμασία αποχώρησης στην οποία συμμετείχαν τα 16 μοντέλα που διαγωνίζονται στο GNTM 4 περιείχε μία μάχη πασαρέλας και φωτογράφισης ανάμεσα σε ζευγάρια παικτών που φορούσαν δημιουργίες από τη gender fluid συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη. Η Ραφαέλα Ροδινού ήταν η παίκτρια που αποχώρησε τελικά από το σπίτι του reality μοντέλων του Star.

Η 24χρονη Ραφαέλα Ροδινού, είχε εντυπωσιάσει τους κριτές με την εμφάνισή της στις auditions του GNTM 4. Η εξωτική ομορφιά της, η έντονη προσωπικότητα και το εντυπωσιακό ύψος της ήταν αρκετά για να τη φέρουν στο σπίτι του GNTM 4 όπου έγινε το επίκεντρο της συζήτησης μετά το επεισόδιο του makeover. Η Ραφαέλα αποχωρίστηκε τα ράστα μαλλιά της ενθουσιασμένη και απέκτησε ένα κούρεμα με χαίτη που έκανε το Twitter να παραληρεί κι όχι για καλό.

Η Ραφαέλα δήλωνε ενθουσιασμένη με το makeover, ήθελε πολύ την αλλαγή και λάτρεψε on camera το νέο της look. Ήταν άλλωστε ο βασικός της στόχος να φτάσει μέχρι το makeover, όπως είπε αποχωρώντας.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, αλλά επειδή είμαι πολύ θετικός άνθρωπος, τα περισσότερα συναισθήματα μέσα μου είναι ευχάριστα. Στόχος μου ήταν να φτάσω στο makeover, από ‘κει και πέρα δε με ενδιέφερε τι θα γίνει. Θα γυρίσω πίσω στις αγκαλιές που μου έχουν λείψει τόσο πολύ και θα ξεκινήσω να χορεύω, να ηχογραφώ και να ποζάρω», είπε μετά την αποχώρησή της η 24χρονη.

Ωστόσο, μετά την αποχώρησή της απο το GNTM 4, η χαίτη της μας είπε οριστικά αντίο. Η εμφάνιση της Ραφαέλας στην εκπομπή Breakfast @ Star ήταν η στιγμή που συνειδητοποιήσαμε ότι το κούρεμα που στοίχειωσε το makeover του GNTM 4 δεν ζει πια ανάμεσά μας. Η Ραφαέλα φεύγοντας από το GNTM 4, εμφανίστηκε με αφέλειες και κομμένα τα πλαϊνά και τα πίσω μακριά μαλλιά της και μίλησε για τους συμπαίκτες της, τα τεκταινόμενα στο reality μοντέλων του Star και όσα έζησε, αλλά όχι για το νέο της hair look.